2777
عنوان

اقدامی ها ۹۹

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 166 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یک سال و سه ماهه کلا ی شب درمیون رابطه داریم😑😑😑بجز زمان پری

بعضی وقتا خسته میشم دگ😂😂

البته ما جفتمون طبعمون گرمه

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم خدا جون...
من پریودم منظم سونو هم کردم هیچوقت نگفتن تنبلی اگه تنبلی باشه میگن؟ بعد تو این ده سال به اطرافیان چی ...

همسرم میگفت نمیخوایم ..ب منم میگفت ب همه بگو شوهرم فعلا نمیخواد ..ولی همه میپرسن ولی من کلا زیاد اهمییت نمیدادم ...ولی الان ک میخوام و نمیشه بیشتر اذیت میشم از حرفای اطرافیان

خدایا🙏شکرت 
همسرم میگفت نمیخوایم ..ب منم میگفت ب همه بگو شوهرم فعلا نمیخواد ..ولی همه میپرسن ولی من کلا زیاد اهم ...

اصن آدم میگی حساس تر میشه تو این دوران😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم خدا جون...
اسی من یبار لتروزل خوردم فولیکول ۲۳ و ۲۱ داشتم ولی دکتر امپول نداد این بار رفتم پیش یکی دیگه گف این ...

از چی میترسی ..کلومفین و من اطلاعات ندارم ولی میدونم داروی تقویت تخمدان ..عزیزم حالا ک دارو شروع کردی از او ل پیش یه دکتر خبره برو 

خدایا🙏شکرت 
من نمیدونم کلومفین بخورم یا نه چون نگف برو سونو و امپول میترسم کیست شن چون با لتروزل روز ۱۲فولیکولام ...

منم شنیدم میگن زیادش خوب نیس

سرخود نخور

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم خدا جون...
از چی میترسی ..کلومفین و من اطلاعات ندارم ولی میدونم داروی تقویت تخمدان ..عزیزم حالا ک دارو شروع کرد ...

اره باید اینکارو کنم یه دکتر خوب پیدا کنم اساسی شروع کنم کزونا دست و بالمون بسته 

برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستید. 💔
اره باید اینکارو کنم یه دکتر خوب پیدا کنم اساسی شروع کنم کزونا دست و بالمون بسته 

بخوایم ب کرونا نگاه کنیم ..دست رو دست بزاریم ک نمیشه ...معلوم نیست ک تا کی با ماست 

خدایا🙏شکرت