2777
عنوان

اقدامی ها ۹۹

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 166 پست
من گرفتم ...ممکنه لوله های فالوپ ک تخمدان رو ب رحم متصل میکنه مسدود یا نیمه مسدود باشن ...با عکس رنگ ...

۶ماه اقدامی این همه کار کردی عکس رنگی به این زودی لازم نبود میگن خیلی درد داره

برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستید. 💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ۸ماه اقدامم دیگه نمیدونم چرا نمیشه تو این وضعیتم میترسم اساسی پیگیر شم میخوام اگه این ماه نشد دی ...

شما قرص و آمپول استفاده کردین ؟ کلا چیکارا کردین تا حالا ؟ 

خدایا🙏شکرت 
ببخشید عزیزم چه رژیمی میشه به منم بگی منم زود لاغر میشم 

صبحا ی کف دست نون سنگک باشه بهتره با ی قوطی کبریت پنیر با پسته یا بادوم یا هم ک خیار و کوجه

ظهرا ی روز در میون برنج یاوخورشتی یا دمی اگ دمی بود14تا قاشق سر خالی اگرم خورشتی بود8تا برنج4تاوخورشت

اون روزایی هم ک برنج نیس سینه مرغ و آپز کن ی تفت کوچیک بده با ی کف دس نون بخور

شبام ک من معمولا ی تخم مرغ آپز میخورم با یکم نون

روزی7تا دونه بادوم بخور

بعد هر وعده غذایی ی دونه خرما بخور

شیرینی اینام ک نخور دگ...

ماکارانی هم میتونی بخوری ی ظهر ی لیوان فقط

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم خدا جون...
چرا ..چون تو این ۶ ماه دارو و قرص خوردم واسه تحریک تخمدان ..این داروهارم ۶ ماه بیشتر نمیشه خورد  ...

اسی من یبار لتروزل خوردم فولیکول ۲۳ و ۲۱ داشتم ولی دکتر امپول نداد این بار رفتم پیش یکی دیگه گف این ماه کلومفین بخور بدون سونو و امپول ماه بعدترش دوباره بخور با امپول میترسم میخوام نخورم 

من گرفتم ...ممکنه لوله های فالوپ ک تخمدان رو ب رحم متصل میکنه مسدود یا نیمه مسدود باشن ...با عکس رنگ ...

براچی میگن درد داره؟؟؟

مگه چجوری عکس میگیرن؟

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم خدا جون...
ببخشید معذرت میخوام اگه دوس داشتنی بگین روم به دیوار شوهر شما طبعش سرد هست؟

نه😂😂 فقط اون یک هفته بدون پیشگیری بود بعدش به دلایلی از کاندوم استفاده کردم ولی امید داشتم باردار باشم 😔

میشه برا سلامتی همه مریضایه صلوات بفرستید؟  
اسی من یبار لتروزل خوردم فولیکول ۲۳ و ۲۱ داشتم ولی دکتر امپول نداد این بار رفتم پیش یکی دیگه گف این ...

کلا دوبار پیگیر شدم شوهرمم آز داده میگن متوسطه عالی نیس بدم نیست قرص تقویتی میخوره

۶ماه اقدامی این همه کار کردی عکس رنگی به این زودی لازم نبود میگن خیلی درد داره

من۱۰ سال از ازدواجم میگذره ...تازه امسال اقدام ب بارداری کردم ...دکترمم گفت برو ۱ سال اگر نشد بیا ..ولی خودم خواستم ک زودتر پیگیری کنم ..اول گفتن ک تنبلی تخمدان داری با دارو حل میشه ...دکترم و عوض کردم گفت تنبلی نداری و ...خلاصه ک الان نمیدونم واقعت مشکل کجاست ..تمام آزمایشات رو هم انجام دادم خودم و همسرم 

خدایا🙏شکرت 
من۱۰ سال از ازدواجم میگذره ...تازه امسال اقدام ب بارداری کردم ...دکترمم گفت برو ۱ سال اگر نشد بیا .. ...

من پریودم منظم سونو هم کردم هیچوقت نگفتن تنبلی اگه تنبلی باشه میگن؟ بعد تو این ده سال به اطرافیان چی گفتی من دارم دیونه میشم دوس دارم خودم حبس کنم همه میپرسن و یطوری نگام میکنن