2777
عنوان

اقدامی ها ۹۹

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 166 پست
اشکال نداره عزیزم امیدوار باش اصلا خودتو درگیر نکن درسته دغدغه شو داری اما سعی کن ریلکس باشی توکل ب ...

انقدر بهش فکر میکنم دیونه شدم ...این کرونام ک دیگه بدتر

خدایا🙏شکرت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=163367643]به شما روش های کمک باروری پیشنهاد نشده؟[/QUOTE  ی ماه فعلا کیوتن خوردم چند تا ...

نه ...ب من دکترم گفته ماه بعد اگر باردار نشم باید برم iui

خدایا🙏شکرت 
نه بابا من شبیه بچه غولم خودم از خودم میترسم چه برسه بیچاره شوهرم چیکار میکنی واسه لاغری ؟

فعلن ک تو رژیمم

من زود لاغرمیشم زودم چاق میشم

ی بار توی دو ماه نزدیک7کیلو کم کردم

ی بارم12

کیلو

لعنتی هم ول میکنم دوباره چاق میشم

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم خدا جون...
نه بابا من شبیه بچه غولم خودم از خودم میترسم چه برسه بیچاره شوهرم چیکار میکنی واسه لاغری ؟

عزیزم فکر کنم پیاده روی خیلی موثر باشه ..من اضافه وزن ندارم ولی ماهی ک پاده روی زیاد بکنم فولیکولام خوبه و مناسبه 

خدایا🙏شکرت 
عزیزم فکر کنم پیاده روی خیلی موثر باشه ..من اضافه وزن ندارم ولی ماهی ک پاده روی زیاد بکنم فولیکولام ...

شوهر من قبلا دوتا زن طلاق داده اولیش سرش کلاه گزاشته بود نگفته بود صرع دا ه دومیشم قلبم می از خونه میرفت بیرون الان رو من حساسه  نمیخوره تنهایی برم بیرون

بچه ها اونایی ک عکس رنگی میگیرن واسه چیه؟؟؟؟ آیا اگ مشکلی داشته باشن علائم داره؟

من گرفتم ...ممکنه لوله های فالوپ ک تخمدان رو ب رحم متصل میکنه مسدود یا نیمه مسدود باشن ...با عکس رنگی مشخص میشه ک اگر مسدود باشه هیچ علاعمی نداره ...واسه من ک بتز بودن البته 

خدایا🙏شکرت 

منم ۸ماه اقدامم دیگه نمیدونم چرا نمیشه تو این وضعیتم میترسم اساسی پیگیر شم میخوام اگه این ماه نشد دی ماه برم خودم پیشنهاد آی یو آی بدم شهرمونم دکتر خوبی نیست باید برم جای دیگه سختمه هووف

برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستید. 💔