2777
عنوان

اقدامی ها ۹۹

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 166 پست
بعد یک سال متوجه شدیم همسرم واریکوسل دوطرفه داده نزدیک سه ماهه عمل کرده هنوز ک جواب نگرفتیم این ماه ...

انشاالله ک همه چیز خوب باشه ...از ته قلبم خوشحال میشم 

خدایا🙏شکرت 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم از خرداد تو اقدامم ..این ماه اصلا فکر نمیکردم پریود شم دوباره 

اشکال نداره عزیزم امیدوار باش اصلا خودتو درگیر نکن درسته دغدغه شو داری اما سعی کن ریلکس باشی

توکل بخدا

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

والا سالمیم نمیدونم چرا نمیشیم حالا میخوام همسرم یه بار دیگه آز اسپرم بده توی مرکز ناباروری شاید اون ...

منم دقیقا میخوام بگم دوباره آز بنویسه ...شما کجا میخواین انجام بدین ؟ تهران؟ 

جایی رو میشناسین ک خوب باشه؟ 

خدایا🙏شکرت 

منم دو ساله منتظرم،همسرم کم تحرکی اسپرم داره و تعدادش کمه داره دارو میخوره،البته تازه دو ماه و نیم پیش رفت آزمایش داد فهمیدیم،منم این ماه عکس رنگی گرفتم،فولیکولامم با دارو بزرگ میشه خلاصه که فعلا داریم تقویت میکنیم و پیگیری تا ببینیم خدا چی میخواد😁

عه چقدر عین همیم چند سالته؟

25

متولد73ام

ولی من کل وزنم رفته تو پایین تنم ینی شکم ندارم خیلی

وزنم اصن ب تیپم نمیخوره هر کی میبینه میگ فوقش70😕😕😕

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم خدا جون...
منم دو ساله منتظرم،همسرم کم تحرکی اسپرم داره و تعدادش کمه داره دارو میخوره،البته تازه دو ماه و نیم پ ...

عزیزم ..همیشه لبت خندون باشی و پر انرژی ...انشاالله ک زود زود مادر بشی

خدایا🙏شکرت 
25 متولد73ام ولی من کل وزنم رفته تو پایین تنم ینی شکم ندارم خیلی وزنم اصن ب تیپم نمیخوره هر کی می ...

نه بابا من شبیه بچه غولم خودم از خودم میترسم چه برسه بیچاره شوهرم چیکار میکنی واسه لاغری ؟

منم 5ماهه اقدامم دوماهه پریود نشدم از دادم منفی بود پری هام منظم بودن فردا می رم دکتر خیلی حالم بده

انشاااله ک چیز مهمی نیست ...خب تو اقدام شاید ب خاطر قرص هایی ک میخوریم بی نظمی پیش بیاد

خدایا🙏شکرت