2777
عنوان

اقدامی ها ۹۹

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 166 پست
بخوایم ب کرونا نگاه کنیم ..دست رو دست بزاریم ک نمیشه ...معلوم نیست ک تا کی با ماست 

آره ولی یعنی میگم یه دکتر بخواییم بریم با هزار ترس یه سونو همینطور 

برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستید. 💔
من ۲۶روزه ام ولی اصلا نپرسید فقط دو دوره نوشت دوره اول فقط گف بخور دوره بعدی امپول

دو دوره رو با هم نوشت؟ دکتر من ماهانه مینویسه ..هر ماهم سونو دارم 

خدایا🙏شکرت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره ولی یعنی میگم یه دکتر بخواییم بریم با هزار ترس یه سونو همینطور 

این ک هست ..ولی چ میشه کرد ...سونو رو خود دکتر تو مطب خودش انجام میده دیگه 

خدایا🙏شکرت 
دو دوره رو با هم نوشت؟ دکتر من ماهانه مینویسه ..هر ماهم سونو دارم 

خوب فکر کنم شرایط شما فرق داره که گفته ماه بعد ای یو ای کنی از ته دلم برات دعا میکنم مامان بشی خودم خیلی زجر میکشم وقتی از منفی میشه

سلام  من دوساله اقدامم ولی نتیجه ندیدم تنبلی تخمدان دارم ماه قبل خیلی امید داشتم ولی پری شدم😔 ...

عزیزم ...امیدوار باش ..پیاده روی کن حتما واسه تنبلی خیلی خوبه ها 

خدایا🙏شکرت 
خوب فکر کنم شرایط شما فرق داره که گفته ماه بعد ای یو ای کنی از ته دلم برات دعا میکنم مامان بشی خودم ...

ب خاطر سنم ..چون ۳۰ سالمه و سن ازدواجمم ۱۰ ساله واسه همین میخوام برم iui

خدایا🙏شکرت 
این ک هست ..ولی چ میشه کرد ...سونو رو خود دکتر تو مطب خودش انجام میده دیگه 

نه من سهرستانم سونو دیگه جداست برا همین میگم باید برم مرکز استان یه دکتر خوب ک سونو تو مطب انجام بدا دوباره کاری نشه

ب خاطر سنم ..چون ۳۰ سالمه و سن ازدواجمم ۱۰ ساله واسه همین میخوام برم iui

آی یو ای هم تقریبا مثه روش طبیعی فقط اسپرم با کیفیت تزریق میکنن 

من ۲۶روزه ام ولی اصلا نپرسید فقط دو دوره نوشت دوره اول فقط گف بخور دوره بعدی امپول

دو دوره فک نکنم مشکلی پیش بیاره.ب منم مکمل و ویتامین و لتروزول داد گف اینو دوماه بعد بخورم .ولی من ماه بعد میخورم 

منم دقیقا میخوام بگم دوباره آز بنویسه ...شما کجا میخواین انجام بدین ؟ تهران؟  جایی رو میشناسین ...

من اطراف تهران ساکنم یه آزمایشگاه پاتولوژی خوب آز داد همه چی خوب بود فقط تحرکش لب مرز بود ولی دکترم گفت مشکلی نیست راحت باردار میشی که نشدم حالا میرم ابن سینا تهران چون واسه عکس رنگی هم که رفتم خیلی منظم و خوب بود 

🖤برای شادی روح داداش نازم یه صلوات بفرستید🖤
شوهر من قبلا دوتا زن طلاق داده اولیش سرش کلاه گزاشته بود نگفته بود صرع دا ه دومیشم قلبم می از خونه م ...

من گاهی اوقات تو خونه راه میرم ..امیدوارم نگاه و فکر همسرتم تغییر کنه گلم ...خودت بهش کمک کن 

خدایا🙏شکرت 
من اطراف تهران ساکنم یه آزمایشگاه پاتولوژی خوب آز داد همه چی خوب بود فقط تحرکش لب مرز بود ولی دکترم ...

آهان ...من تهران نیستم ..دو سه تا کلینیک ناباروری پیشنهاد دادن ولی من هیچ شناختی ندارم ...بیمارستان صارم هم خیلی میگن خوبه 

خدایا🙏شکرت 
دو دوره فک نکنم مشکلی پیش بیاره.ب منم مکمل و ویتامین و لتروزول داد گف اینو دوماه بعد بخورم .ولی من م ...

فرقی نمیکنه ممکنه ماه اول بخورم فولیگولام زیاد رشد کنن آزاد نشن میشه کیست