2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نام خدا

حال ندارم. 😐🧛🏻‍♀️

من نمیتونم اونقد خوب باشم که........... هر کسی بتونه دوستم داشته باشه........ من منم......... من خودمو نمیتونم به خاطر.......... نظر بقیه عوض کنم......... پس من منم........ اگه اونی که تو میخای باشم............دیگه من نیستم........ 😏پس به سلامتی خودم که خاصم و خاص پسند.......... 

۱۲ساله بودم ازخواب بیدارمیشدم صدای پا میشنیدم ازترس مادرموبیدارمیکردم خدای تامادرم چشاش باز میکرد صدا قطع میشد 

دوباره میرفتم سرجام دوباره همون صدا منم دیگ برام عادی شده بودگرفتم خوابیدم 

خیلی عجیب بود دراتاق هم بازبود نگاه کردم کسی توحیاط نبود کناردستشوی وحمام قدم میزد👿💀

مزش ب همینه😛😂

من فیلم ترسناک زیاد میدیدم ی شب انابل و راحبه و هنه قاتلا جمع شدن تو خوابم تا صبح خوابم نبرد و‌چندشب نواب راحت نداشتم دیگ فیلم ترسناک نگانمیکنم😂😂

یه خاطره واقعی بگم من مامان بزرگم فوت شده بود و خیلی هم عاشقش بودم برای مراسمش هم نتونستم بیام و چهلمش اومدم رفتم تو اتاقی که فوت شده بود خییلی گریه کردم بعد چند لحظه ساکت شدم چشامو بستم گفتم اگه اینجایی نشونم بده هستی تکیه داده بودم به دیوار اتاق یهو صدای نفس زدن اومد انگار در گوشم بود چند بار بلند شدم دوباره همون جا نشستم دوباره کاملا واضح صدای نفس زدن در گوشم میومد انگار که جفتم بود اینو هیچ وقت یادم نمیره و مطمئنم خیال نبود 

وزن اول 70😭وزن فعلی 64 💪 وزن هدف 55