اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛
چرا سایت افراد بی فکر و بی تربیتی مثل شمارو حذف نمیکنه؟!!!!
اخه شما دوربرت تا سیکل خوندن سوادت دراین حده.یا انتظار درحد همون ۴تومنه اداره کار تو یه شرکت خصوصی از۷صبح تا۷شب.اگر تجربه داشتی وتفکرمیکردی درست صحبت میکردی.دوربر من پراز تحصیلکرده های با مدرک بالا از بهترین دانشگاه.اینده رو زوده ببینی علومپایه تو ایرانجا نداره خودم خوندم اخرش تباهی
والا چی بگم 😖 من از دیروز ک نتایج آمده همش در حال تحقیق و اینام و همه میگن رشته شیمی خیلی خو ...
منم دقیقا نتایج ک اومده بود همه گفتن شیمی خوبه هم شیمی قبول شده بودم هم زبان از ادمای با تجربه پرسیدم گفتن شیمی رشتهی خوبیه و درسخون باشی پیشرفت داره فامیلمون باز هی میگفتن اح ن شیمی ب چ درد میخوره باید میرفتی زبان و...
عه تاریخ تاپیکتو نگاه نکردم مال ی سال پیشه ک😂 تو بروزرسانی هام اومد پس توهم ورودی ۹۹ هستی منم ترم ...
کجا میخونی ؟
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛
ناامید کننده نباش :) دوره و کارگاه شرکت کن قدر باشی
آدم موفق زیاد دیدم