2777
2789
عنوان

شیمی محض

| مشاهده متن کامل بحث + 59245 بازدید | 69 پست
شاید ندونی اما  ری*ی وسط کل امیدی ک داشتم

چون دوست دارم گفتم وقتتو هدر ندی عزیزم.کلا شیمی جایگاهی نداره.الان رشته های پزشکی بخونی بهتره نهایت حسابداری اینابرو علوم‌پایه بیخیال شو

عزیزم اهمیت نده. این دوستمون از اون ادماییه که بدون اطلاع فقط حرف میزنه واسه اینکه یه چیزی گفته باش ...

عزیزم مدرک شیمی کاربردی فوق خواهرمو بفرستم.یا شیمی نفت دکترای داداشمو که عسلویه هست.خودمم ارشد زیست دارم.مگه ازمایشگاه چندتا نیرو میخواد کلی ادم بیکار هست.کاش شمادونسته حرف میزدین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما اطلاع نداری چرا نظر میدی؟ شیمی رو حذف کنن؟؟؟؟؟؟؟؟ کلی شرکت و کارخونه استخدام می کنن. اصلا برای ...

مثلا کدوم کارخونه الان فعاله؟بعد یه کارخونه چندتا نیروی شیمی میخواد؟کاش اطلاعات درست بدید.رشته علوم‌پایه تو ایران‌جایگاهی نداره خودم و خونوادمو اطرافیانم قربانی این رشته هستیم خواهرم دخترخاله هام دوستاشون همه فوق  دارن .داداش خودم که با دکترا رفت بیچاره عسلویه اونم شیمی نفت.پس با اطلاع دقیق صحبت کردم .حالا اون ازمایشگاهی که شما نیرو کارمیخوان ممنون لطف کنید تا این بیچار هها سرکاربرن بد این خانمم امیدوار شن

عزیزم مدرک شیمی کاربردی فوق خواهرمو بفرستم.یا شیمی نفت دکترای داداشمو که عسلویه هست.خودمم ارشد زیست ...

عزیزم ایشون نفت خوندن انتظار داشتن کجا کار کنن؟ رشت؟ خب نفت بیشترین خواستارش همون جنوبه. درسته مثلا تهرانم پالایشگاه داره اما بیشترین بازار کارش مال همون جنوبه

والا من همکلاسیام همه شاغلن الان تو رشته های مرتبط. خودمم همینطور. تو شرکتمون هم حداقل 10 تا ارشد شیمی داریم شایدم بیشتر

آزمایشگاه و کارخونه هم زیاده. مخصوصا دارو. صنعت دارو از معدود صنعتایی هست که تو این اوضاع به کارش ادامه میده خیلیم خوب استخدام می کنن و نیرو زیاد میخوان. هم تو بخشای اداری هم بخشای آزمایشگاهی

من هنوز دانشجوی ارشد بودم که دو جا قبولم کردن برای کار که اینجا بهتر بود و مشغول شدم

اینکه شما میگی هنوز این رشته رو برنداشتن ؟؟؟؟؟؟ خیلی حرف عجیبیه

عزیزم ایشون نفت خوندن انتظار داشتن کجا کار کنن؟ رشت؟ خب نفت بیشترین خواستارش همون جنوبه. درسته مثلا ...

شماشایدتهران باشی ولی شهرستان واقعا کارایی نداره.بیوشیمی .زیست سلولی ومولکولی...باید تایه حدازظرفیت دانشجوبپذیره.واقعا جوونارو گمراه نکنن میگن دنبال شغل دولتی نباش خوب بااین رشته ها طرف چه خوداشتغالی بزنه.حالا رشته زیست که ماخوندیم کلا به فنارفته واسه خنده هنوز یه عده میخونن دکتراهمه بیکار واقعا هم فکرکنی چقدر مگه زیست شناس یا معلم زیست میخوان.خودم چندوقت علوم‌تحقیقات ازمایشگاه بودم اخرش بیرون

عزیزم ایشون نفت خوندن انتظار داشتن کجا کار کنن؟ رشت؟ خب نفت بیشترین خواستارش همون جنوبه. درسته مثلا ...

فکرکردی داداشم با دل خوش رفت عسلویه نه عزیزم رتبه ۴امیرکبیر دکترقبول شد دو ترم خوند ولی رفت عسلویه دید اوضاع خرابه اگر الان نره سرکار دیگه کارپیدانمیشه امادرس همیشه هست.اونم چون سطح علمیشون بالا بود گرفتن همون عسلویه الان نیرو نمیگیره.من نمیدونم دوربر شماچطوریه ولی اطراف من از پست سیاسی بالا تا رییس اداره هستن بخدا یکنفر حتی بچه خودشو نتونسته سرکارببره.عموم رئیس اب فاضلاب میتونه تو ازمایشگاه نیرو شیمی ببره ولی میگه واقعا نمیشه نه اینکه نخواد کار کنه نمیزارن دیگه

شماشایدتهران باشی ولی شهرستان واقعا کارایی نداره.بیوشیمی .زیست سلولی ومولکولی...باید تایه حدازظرفیت ...

آره خب اکثر آزمایشگاها کارخونه ها و شرکت ها تهران هستن. منم تهرانم. دانشگاه تهران خوندم

درسته کار شهرستان خیلی کمه. کار دولتی که من خودم هیچ وقت فکرنکردم بهش حتی اما شرکت خصوصی که استخدام میکنه زیاده اینجا

شیمی رشته خیلی خوبیه خودم الان شیمی محض میخونم خیلی باید تلاش کنید و نمره عالی بیارید صرفا علاقه به آزمایشگاه نشون دهنده علاقه به شیمی نیست رشته بسیار سخته باید قدرت تجزیه و تحلیل حل مسئله رو باید عالی باشین و ذهن خلاق علمی داشته باشید و اینکه خواستن توانستن هست اگه خیلی تلاش کنی به خواستن می‌رسی 

شیمی رشته خیلی خوبیه خودم الان شیمی محض میخونم خیلی باید تلاش کنید و نمره عالی بیارید صرفا علاقه به ...

دقیقا موافقم👌

واقعا سخته خیلییییی  

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 
آره خب اکثر آزمایشگاها کارخونه ها و شرکت ها تهران هستن. منم تهرانم. دانشگاه تهران خوندم درسته کار ش ...

سلام عزیزم شما ارشد چه گرایشی خوندید؟

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
دقیقا موافقم👌 واقعا سخته خیلییییی  

اسی شما رفتی شیمی ؟

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
شیمی رشته خیلی خوبیه خودم الان شیمی محض میخونم خیلی باید تلاش کنید و نمره عالی بیارید صرفا علاقه به ...

شما ترم چندی ؟ منم دارم شیمی میخونم علاقه هم دارم اما این وسطا گاهی حرفای ناامید کننده راجب بازار کار رو که میشنوم همش میترسم که بعد فارغ التحصیلی پشیمون بشم :(

ببین شیمی هر گرایشی بخونی باید بری کار هم کنارش بکنی و یاد بگیری من یه جا میشناسم تو زمینه فروش مواد شیمیایی است خیلی هم شرکت معتبر و کارشناسان با سوادی هم داره اسمش آزما کالا هست یه سر بزن سایتش اطلاعات خوبی نوشته هر سوالی هم داری زنگ بزنی شرکتشون قشنگ پاسخ میدن برای دانشجوها هم قیمت مواد شیمیایی را خوب حساب می کنند و تخفیف میدن یه نکته خیلی مهمم من فهمیدم که یکسری سودجو اومدن تو بازار و بچه هایی که خرید مواد شیمیایی  دارن را با نامردی جنس فیک میفروشن ولی شرکت آزما کالا ضمانت کالا برای محصولاتش داره تو گوگل بزنی آزما کالا برات لینک ی  میاد بدرد هرکی میخوره بره استفاده کنه