2777
2789
عنوان

شیمی محض

| مشاهده متن کامل بحث + 59245 بازدید | 69 پست
اره

ترم چندی الان ؟ کدوم شهر ؟ دولتی میری یا آزاد 

هم رشته ایم  

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چرا سایت افراد بی فکر و بی تربیتی مثل شمارو حذف نمیکنه؟!!!!

اخه شما دوربرت تا سیکل خوندن سوادت دراین حده.یا انتظار درحد همون ۴تومنه اداره کار تو یه شرکت خصوصی از۷صبح تا۷شب.اگر تجربه داشتی وتفکرمیکردی درست صحبت میکردی.دوربر من پراز تحصیلکرده های با مدرک بالا از بهترین دانشگاه.اینده رو زوده ببینی علوم‌پایه تو ایران‌جا نداره خودم خوندم اخرش تباهی

من شیمی کاربردی خوندم. خیلی تفاوتی ندارن. دو سه تا درس با هم متفاوتن بازار کار هم یا تو آزمایشگاه ی ...

منم دارن شیمی کاربردی میخونم یعنی بازار کارش خوبه؟

انقد ک گفتن رشته خوبی نیس واقعا ترسیدم عمرمو الکی هدر بدم اخه رشته سختیم هست و واقعا ظلمه بعد اونهمه سختی کار نباشه 😢

شاید ندونی اما  ری*ی وسط کل امیدی ک داشتم

عزیزم ولشون کن بعضیا کارشون ناامید کردنه شیمی رو اگه حذف کنن اینهمه کارخونه‌های ارایشی و بهداشتی و دارویی و...همه دارن با علم شیمی کار میکنن

منم شیمی کاربردی میخونم اگه علاقه داری امیدت ب خدا باشه ارشدتو بخونی موقعیت شغلیت بهترم میشه

انشاالله ک خیره😉

والا چی بگم 😖 من از دیروز ک نتایج آمده همش در حال تحقیق و اینام  و همه میگن رشته شیمی خیلی خو ...

منم دقیقا نتایج ک اومده بود همه گفتن شیمی خوبه هم شیمی قبول شده بودم هم زبان از ادمای با تجربه پرسیدم گفتن شیمی رشته‌ی خوبیه و درسخون باشی پیشرفت داره فامیلمون باز هی میگفتن اح ن شیمی ب چ درد میخوره باید میرفتی زبان و... 

همیشه ازین ادما هستن عزیزم ب حرف دلت گوش کن😉

چون دوست دارم گفتم وقتتو هدر ندی عزیزم.کلا شیمی جایگاهی نداره.الان رشته های پزشکی بخونی بهتره نهایت ...

قرار نیس ک همه پزشکی بخونن اینهمه دانشجو هست تو دنیا همه باید پزشک شن؟!

بستگی ب تلاش و پشتکارت داره تو خیلی از کارخانه‌ها و شرکت‌ها کارشناسی و ارشد شیمی استخدام میکنن حتی گاهی اموزش و پرورشم میگیرتشون برای دبیری

شما ترم چندی ؟ منم دارم شیمی میخونم علاقه هم دارم اما این وسطا گاهی حرفای ناامید کننده راجب بازار کا ...

اره دقیقا منم شیمی کاربردی میخونم و همیشه ازین حرفای ناامید کننده میشنوم😢⁦👌🏻⁩

عه تاریخ تاپیکتو نگاه نکردم مال ی سال پیشه ک😂 تو بروزرسانی هام اومد پس توهم ورودی ۹۹ هستی منم ترم ...

کجا میخونی ؟

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
حکیم سبزواری

ناامید کننده نباش :) دوره و کارگاه شرکت کن قدر باشی 

آدم موفق زیاد دیدم