2777
2789
عنوان

شیمی محض

59245 بازدید | 69 پست

بچه ها چطور رشته ایه؟

کسی قبول شده ؟

من واقعا شیمی  و محیط آزمایشگاه دوست دارم 

اما برا بازار کار نگرانم!!!

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 

من معلم دبیرستانم شیمی محض خونده بود 

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

هنوزاین رشته ها رو حذف نکردن؟با خودت فکرکن این رشته روبخونی کجابری سرکار؟کدوم‌ازمایشگاه بری .این رشته های علوم‌پایه همشون‌چرت و بیکارن .فوق لیسانس های ۱۵سال پیشش بیکارن حالا شما جای خودت داری .کامل ناامیدت کردم🤣

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ما یکی از معاونای پرورشی مدرسمون رشته اش شیمی محض بود🤔

❌🚨از یکم دی ماه برای اعتراض به وضعیت سایت نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم🚨❌ ...  A New Me    Coming Soon     Loading...  ۲۰%                                          عضو اکیپ علمی تخیلی💫             خدایاشکرت💕    i can🕊
هنوزاین رشته ها رو حذف نکردن؟با خودت فکرکن این رشته روبخونی کجابری سرکار؟کدوم‌ازمایشگاه بری .این رشت ...

منم دلم میخواد کنکور تجربی بدم ۲۵سالمه ولی رشتم انسانی بوده دلم میخواد درس بخونم نمی‌دونم چیکار کنم واقعا

من شیمی کاربردی خوندم. خیلی تفاوتی ندارن. دو سه تا درس با هم متفاوتن

بازار کار هم یا تو آزمایشگاه یا کارای فروش مواد شیمیایی، دارویی، آرایشی بهداشتی

من خودم ارشد دارم و یه شرکت دارویی کار می کنم

منم خیلی علاقه داشتم به شیمی و محیط آزمایشگاه از بچگی

اگه واقعا علاقه داری رشته خوبیه ولی آسون نیست

هنوزاین رشته ها رو حذف نکردن؟با خودت فکرکن این رشته روبخونی کجابری سرکار؟کدوم‌ازمایشگاه بری .این رشت ...

شاید ندونی اما 

ری*ی وسط کل امیدی ک داشتم 

شما اطلاع نداری چرا نظر میدی؟

شیمی رو حذف کنن؟؟؟؟؟؟؟؟ کلی شرکت و کارخونه استخدام می کنن. اصلا برای مسئول فنی شرکت فروش مواد دارویی و آرایشی بهداشتی فقط باید رشته ات شیمی باشه

رشته های علوم پایه علی الخصوص شیمی خیلی هم کاربردی هستن دوست عزیز

من شیمی کاربردی خوندم. خیلی تفاوتی ندارن. دو سه تا درس با هم متفاوتن بازار کار هم یا تو آزمایشگاه ی ...

واقعا علاقه زیادی دارم 

خیلی دوسش دارم عاشقشششمم

اما بازار کارش چطوره ؟

میگن باید رشته  صنعتی شیمی کاربردی پاس کنیم و خیلی خوبه؟

شاید ندونی اما  ری*ی وسط کل امیدی ک داشتم

عزیزم اهمیت نده.

این دوستمون از اون ادماییه که بدون اطلاع فقط حرف میزنه واسه اینکه یه چیزی گفته باشه

اگه کاری باشی واسه هر رشته ای کار هست

عزیزم اهمیت نده. این دوستمون از اون ادماییه که بدون اطلاع فقط حرف میزنه واسه اینکه یه چیزی گفته باش ...

والا چی بگم 😖

من از دیروز ک نتایج آمده همش در حال تحقیق و اینام  و همه میگن رشته شیمی خیلی خوبه و منم ک عاشق محیط آزمایشگاه و کلن شیمی و تحقیق و اینام

واقعا علاقه زیادی دارم  خیلی دوسش دارم عاشقشششمم اما بازار کارش چطوره ؟ میگن باید رشته  ...

ببین یه واحدی هست به اسم شیمی صنعتی که کاربردی ها دارن. که اونو بخونی می تونی ارشد شیمی کاربردی بگیری که شبیه مهندسی شیمیه. بعد تو صنعت نفت میتونی کار کنی

من خودم شخصا علاقه ای نداشتم

گرایش های دیگه ارشد هم خواهان زیاد داره. هم آزمایشگاها میگیرن هم شرکتایی که بازرگانی هستن برای فروش مواد شیمیایی، مواد دارویی و آرایشی بهداشتی. شرکتای صنایع رنگ، غذا، ...

والا چی بگم 😖 من از دیروز ک نتایج آمده همش در حال تحقیق و اینام  و همه میگن رشته شیمی خیلی خو ...

خیلی هم عالی که علاقه داری

منم تو انتخاب رشته ام فقط شیمی زده بودم و مهندسی پلیمر امیرکبیر، که نشد و شیمی کاربردی دانشگاه تهران قبول شدم. کلا 12 تا انتخاب رشته کرده بودم

ببین یه واحدی هست به اسم شیمی صنعتی که کاربردی ها دارن. که اونو بخونی می تونی ارشد شیمی کاربردی بگیر ...

عاها 

من هنوز اول راهم ن میدونم چکار باید بکنم  چکار نباید بکنم 

فقط امروز ی لایو دیدم همچین میگفت 

ایشالله دانشگاه ها باز شن و کرونا لنتی تموم شه 

خیلی هم عالی که علاقه داری منم تو انتخاب رشته ام فقط شیمی زده بودم و مهندسی پلیمر امیرکبیر، که نشد ...

من چون سال سوم بود ۵۰ تا کد رشته زدم

از خوش شانسی همون آوردم ک واقعا علاقه داشتم😁😁😁 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز