2777
2789
عنوان

شیمی محض

| مشاهده متن کامل بحث + 59245 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من رشته شیمی محض قبول شدم چرا همه آدم و نا امید میکنن🥲

تو جز ۹۹٪ نباش ، اگر میخوای بری کارمندی کنی خب شیمی برات مناسب نیست ، یک شیمیست موقعی میتونی به ثروت برسه که شیمیست باشه نه شیمی خوان ،و دوم اینکه روحیه کارآفرینی و جنگجویی داشته باشه سوم تو یک حوزه و مهارت رو در شیمی پیدا کن و در اون درجه یک شو ، مثلا صنعت اسانس مثلا صنعت کازمتیک یا زیبایی مثلا آشپزی مثلا هنر و مصلا حتی اسباب بازی ، تو در هر حوزه ای میتونی با شیمی موفق بشی ، 

مثلا توی آشپزی شیمی خیلی به درد میخوره میتونی مزه های مختلفی رو تجربه کنی و رسپی خودتو داشته باشی ولی با استفاده از علم نه اطلاعات بقیه ، شیمی ابزاره ابببیزار ، یک ابزاره ثروت آور 

میدونی چههههقدر وضعیت اسانس در ایران افتضاحه ؟!!! همین آقای اسانس اومده تحقیق کرده فهمیده چی به چیه ، با استفاده از شیمی تونسته این ضعف در بازار رو درست کنه و بشه درجه یک بازار خودش ، اشباع بودن یک بازار ربطی به موفق نشدن در اون بازار نداره مردم اینو نمیدونند میرن حسابداری که کارمند بانک باشند 

سلام رشته ام تجربی هست منم خیلی خیلی به شیمی علاقه دارم امسال دوازدهم هستم میخوام رشته شیمی بخونم. شما رتبه کنکور تجربی تون چند شدید؟ 

من رتبه کنکورم باید چند باشه تا رشته شیمی بیارم؟ 

سلام رشته ام تجربی هست منم خیلی خیلی به شیمی علاقه دارم امسال دوازدهم هستم میخوام رشته شیمی بخونم. ش ...

سلام عزیزم من ۶۰هزار شدم 😂خراب کردم کنکور و چون واقعا نخوندم براش

من با تاثیر معدل قبول شدم معدلم خیلی خوب بود سعی کن معدلت بالای ۱۷ باشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز