2777
2789
عنوان

شیمی محض

| مشاهده متن کامل بحث + 59245 بازدید | 69 پست
عه تاریخ تاپیکتو نگاه نکردم مال ی سال پیشه ک😂 تو بروزرسانی هام اومد پس توهم ورودی ۹۹ هستی منم ترم ...

آره الان ترم سه ام 

😂❤️

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من شیمی کاربردی خوندم. خیلی تفاوتی ندارن. دو سه تا درس با هم متفاوتن بازار کار هم یا تو آزمایشگاه ی ...

سلام ببخشید این سوالو می پرسم. شما تقریبا میانگین درامدتون چقدره؟ من خودم دانشجوی سال اخر محضم و بازار کار و درامد واقعا برام مهمه. به خاطر همین دارم تحقیق می کنم ببینم برای ارشد ارزششو داره یا نه؟

آره خب اکثر آزمایشگاها کارخونه ها و شرکت ها تهران هستن. منم تهرانم. دانشگاه تهران خوندم درسته کار ش ...

سلام ببخشید شما از میانگین درامدا اطلاع دارید؟ من دانشجوی سال اخر شیمی محضم و واقعا چند وقته دنبال حدود درامدم ولی جوابی پیدا نمیکنم.

سلام .اینهمه حرف های یاس و ناامیدی واقا درک نمیکنم..بنده ارشد شیمی محض دارم و تو پالایشگاه کار میکنم  و کاملا راضی هستم از انتخابم.

فقط درنظر داشته باشید ک عزیزان من باید معدلتون خوب باشه و واقعا دل ب کار بدید .

با آرزوی موفقیت

سلام .اینهمه حرف های یاس و ناامیدی واقا درک نمیکنم..بنده ارشد شیمی محض دارم و تو پالایشگاه کار میکنم ...

سلام 

شما نفست از جای گرم بلند میشه:////

معدل بالا کجا بود 

من خودمو بکشم معدل بالام ۱۶ میشه ی جوری این استادا امتحان میگیرن از ادم انکار ما فیلسوفیم 

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 
سلام .اینهمه حرف های یاس و ناامیدی واقا درک نمیکنم..بنده ارشد شیمی محض دارم و تو پالایشگاه کار میکنم ...

سلام ببخشید اگرتادکترا بخونید میتونید استاددانشگاه بشید؟

‌‌‌‌ یا عِمادَ مَن لَا عِمادَ لَهُ:)
باید معدل بالا باشه تا بگیرند سر کار و اینکه رزومه خوبی داشته باشی اگه اینا داشته باشی داخل هر رشته ...

واسه داشتن رزومه خوب توی دانشگاه غیر از اینکه معدلت بالا باشه دیگه باید چیکار کرد خب؟

می‌دونم این تاپیک برای چهار سال پیشه ولی من جوابتو میدم 

ببین همه چی به تو بستگی داره 

تو حتی اگر به حرف ۹۹٪ مردم جامعه گوش کنی بری حسابداری بخونی چون بازار کار خوبی داری ، بدون داشتن مهارت به هیجا نمی‌رسی ،

اتفاقا اتفاقا رشته شیمی از اون دسته رشته هایی هست که باید روحیه کارآفرینی داشته باشی و مثل رشته حسابداری کسی فرش قرمز پهن نمیکنه که بیا کار کن ، من خیلی میشناسم که تو رشته شیمی به درجات بالایی رسید ، خواستی بهت میدم پیج شون رو ، 

شیمی جز اون دسته از رشتهه های هست که بسیار پولسازه به شرط مهارت های شیمی و مدیریتی