2789
عنوان

زن دوووم !

| مشاهده متن کامل بحث + 2344 بازدید | 102 پست

خدا هواشون رو داره😅؟!!!

عزیزم من آدم مومنی نیستم

ولی یادمه مامانم همیشه می گفت خدا به همه فرصت می ده

هم به خوبها هم به بدها

خوب ها برا اینکه قشنگ تر زندگی کنن و محبوب تر شن

بدها هم برا اینکه بار گناهشون سنگین تر شه

رفتن تو‌ زندگی مرد متاهل هر چند پولدار و سرشناس عین ذلته

درضمن چنین نری مفتش گرونه ارزونی همون هرزه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستی لازم نکرده بگید زن دوم بدبخت هست....چون خوشبختی خس درونی هست! و اینا کاملا حس خوشبختی دارند ج ...

از کجا میدونی؟ من از اونها بودم که اسم زن دوم میومد جاری سابقمو مثال می زدم. اومده بود سر زن و زندگی اول شوهرشو بهم زده بود.10 سال که من خبر داشتم تا در گلو تو خوشی غرق بود داشت از رفاه داشت خفه می شد. 

بعدها فهمیدم تمام مدتی که من مثالش میزدم که اینجور آدمها هیچیشون نمیشه، طلاق گرفته بوده و تو سوراخ موشی زندگی می کنه و رفته منشی شده. کسی که هلیکوپتر اجاره میکرد نیاگارا رو از بالا ببینه.

از کجا میدونی؟ من از اونها بودم که اسم زن دوم میومد جاری سابقمو مثال می زدم. اومده بود سر زن و زندگی ...

بالاخره جاریت تو رفاه بود یا نبود؟

برادر شوهرت زن اولشو طلاق داده بود؟

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

من اره مجردم  اونی هم ک دوسش دارم مجرده ی زن تو زندگیشه ی زن متاهل 😶 چرا قضاوت کنن

پس به درد نمیخوره برو دنبال ی کیس دیگه

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

بالاخره جاریت تو رفاه بود یا نبود؟ برادر شوهرت زن اولشو طلاق داده بود؟

آره این رفت وسط زندگیشون اون زنشو طلاق داد. خودشم جدا شده بود. 

10 سالی که من جاریش بودم تا در گلو تو رفاه بود. آخرین باری که دیدمش جلوی همه رو پای شوهرش نشسته بود بعد 10 سال ازدواج و 4 تا بچه دل و قلوه رد و بدل می کردن.

بعد من طلاق گرفتم ازش دیگه خبر نداشتم ولی همیشه مثالشو میزدم که آره اینا هیچیشون نمیشه.

بعدها فهمیدم اونم مدت کمی بعد من طلاق گرفته و زندگیش به اون روز افتاده که گفتم.

الانم برای بار چهارم با یه مرد متاهله

آره این رفت وسط زندگیشون اون زنشو طلاق داد. خودشم جدا شده بود.  10 سالی که من جاریش بودم تا در ...

وااای معلومه از این زنهای خونه خراب کنه

چقد عمرکرده که وقت کرده انقد زندگی خراب کنه🙄

۴تا بچه رو خودش زاییده؟

وااای معلومه از این زنهای خونه خراب کنه چقد عمرکرده که وقت کرده انقد زندگی خراب کنه🙄 ۴تا بچه رو خ ...

آره خراب بودن مایه میخواد که بعضی زنها دارند. متولد 55 از برادرشوهر سابقم بزرگتر بود. هر چهارتا رو تو کمتر از 6 سال آورد. وقتی اون همه کلفت و پرستار و کارگر ریخته بود زیر دستش کاری نداشت! شوهرش و پدرشوهر و مادرشوهرشم تا کمر واسش خم میشدن. 

اونقد واسم عجیبه چرا کارش به طلاق رسید.