2777
2789
عنوان

میشه خودکشی کنم

474 بازدید | 52 پست

وقتی وجودم به درد کسی نمیخوره

وقتی یه مفت خور بیش نیستم

وقتی اینقدر بدم که خوبی های خانوادم رو نمیبینم

وقتی ۲۴ سال فقط خانوادم رو عذاب دادم و پیرشون کردم

وقتی یه خواهر یا برادر اشغال عوضی دارم که اونم صد برابر از من بدتره و خراب کاری هاشو گردن من می اندازه و هر کاری میکنم که از خودم جلوی پدرومادر دفاع کنم اما اونا همه چیو از چشم من میبینن چون بزرگترم

وقتی به درد هیچی نمیخورم و هر روزم فقط جنگ و دعواست

کمترین لطفی که میتونم بکنم در حق پدرومادرم

خودکشی هستش

واقعا دوست دارم بمیرم

نمیخوام خدایی نکرده به خاطر دعواهای من و اون بیشعور به خاطر بی احترامی های من و مشکل روانیم پدرومادرم خدایی نکرده مریض بشن یا سکته کنن یا ...

میخوام قبل از همه اینا همه چیو تموم کنم

میخام بار سنگینی که این همه مدت متحمل شدن رو از دوششون بردارم

میشه همچین ادمی خودکشی کنه ؟ آخه داره در حق خانوادش لطف میکنه داره به نفعشون عمل میکنه داره اونارو راحت میکنه

یعنی باز هم جهنمی میشم؟

یعنی خودکشی از تغییر کردن راحت تره؟

با ابله بحث نمیکنم،مخصوصا خشکه مقدس فاقد عقل ،ریپلای نکن چون مزخرفات یه فاقد مغز رو نمیخونم و جواب نمیدم،عارم میاد وقتمو حروم کنم واسه یه موجود بی ارزش

بدترین کارو میکنی چون اونا بدون تو بدتر میشن

بچه بزرگ که باشی همینی کل دردسرای خانواده برای تو هست

اما چون بزرگی باید طاقت بیاری این طبیعیه وفقط تو خانواده شما نیست

من به دنیا آمدم ،اما نیامد اون به من .وصله ی ناجور بودیم از همان اول به هم 😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم این چه حرفیه چرا به خودت میگی مفت خور؟!پدر و مادرت تورو به دنیا آوردن و وظیفه شونه تا وقتی لازم باشه خرجتو بدن

تقصیر خواهر برادرتو گردن نگیر

افسردگی شدید داری برو تراپی خیلی حالت بهتر میشه

نور بر تاریکی پیروز است

نهههه نمیشهههه

هرچقدرممم بچه بدی باشی دوست دارن میفهمی؟؟ بچشونی با این کارت بازم درحقشون بدی کردی شاید در ظاهر بگی اره من نیستم ولی درونشون چی میخوادنت اون موقع حاضرن باشی باهمه اذیت کردنات

میشه خودکشی نکنید

میشه احساس کنید آدم مهمی هستید ،

میشه یکم محکم باشید ؟ دلتون رو به خدا بسپارید ؟

به گفته خودتون پدر مادر تون رو اذیت کردید ، با خودکشی بهشون کمک میکنی ؟ یا باعث سرافکندگی شون میشیم

چرا کاری نکنیم باعث افتخار شون بشیم

اصلاً و ابدأ قصد سرزنش ندارم

فقط این فکر رو دور کنید لطفاً

خدا بزرگه ، بشناسیدش و کمک بخواه عوض اینکه سمت کار پشیمون کننده برید

انشاءالله که ناراحت نشده باشید از حرف من

با رفتنت بیشترین درد وعذابو بهشون میدی

شاید اولاش سخته

ولی بعدش میفهمن که راحت شدن

و اون اشغال شیطان پرست دیگه کسی رو نداره که باهاش دعوا کنه

هر چند که اون خیلی بیشتر پدرومادرم رو اذیت میکنه

ولی رفتن من بارشون رو کمتر میکنه

نمیشه هرکاری میکنم که تغییر کنم نمیشه اون عوضی نمیزاره همیشه با من جنگ و دعوا داره

ببین فقط برو سرکار، فقط تمرکز تو بزار رو کار و پول درآوردن، آنقدر سرگرم کار شو اومدی فقط بخوابی، محل نزار به هیچکدوم، مستقل شو، راحت میشی

با ابله بحث نمیکنم،مخصوصا خشکه مقدس فاقد عقل ،ریپلای نکن چون مزخرفات یه فاقد مغز رو نمیخونم و جواب نمیدم،عارم میاد وقتمو حروم کنم واسه یه موجود بی ارزش

بدترین کارو میکنی چون اونا بدون تو بدتر میشن بچه بزرگ که باشی همینی کل دردسرای خانواده برای تو هست ا ...

نه برادر من فرق میکنه اون یه دیوه یه شیطان

نمیدونم چجوری بگم

اسی اول بگو تحصیلاتت چیه آیا شاغلی . اگر شاغل نیستی با تلاش برای پیدا کردن فن و حرفه ایی خودتو سرگرم کن و اینجوری باری از دوش پدر و مادر بردار . یکبار پدر خدابیامرزم بهم گفت اگر تو زندگی دچار بحران روحی شدی هرگز خودکشی نکن چون فقط دیگران پدر و مادر اون شخصی که خودکشی کرده رو مقصر میدونن و اینجوری پدر و مادر خرد میشن

نمیشه هرکاری میکنم که تغییر کنم نمیشه اون عوضی نمیزاره همیشه با من جنگ و دعوا داره

دوست دارید من و هرکس که تو این تاپیک هست اگر علاقه دارید مشکلات خودمون رو بگیم براتون ؟

بعد ببینید شما تنها نیستید