2789
عنوان

زن دوووم !

| مشاهده متن کامل بحث + 2344 بازدید | 102 پست

ربطی ندارع 

ببین تو خودتم جنس خانوم هستی.خانوما تا از طرف اقایون جذب نشن محاله با کسی بمونن.شاید شروع کننده تو بعضی موردایی که مثال زدی با خانومه باشه.اما ادامه دهنداش خانومه نیس و این اقاس که اون رابطه رو حفظ و نگهداری میکنه.

زن جنسش معشوقه نه عاشق.

و درموردازدواج نکردن دختر مجردم باید بگم.الان یکیش من

موردای ایده الی که به پستم میخوره مجرد نیستن متاهلن.یا اونجوری که متاهلا دوسدارن باهام ازدواج کنن مجردا دوس ندارن.خودمم نمیدونم چرا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودت میگی پزشک معروف و بازرگان حالا بعضی ها هم کم درآمد یا ملک دار

این و بدون زن دوم اکثرا عاشق پول اون طرف میشن تا قبل عید فقط چشم میگن بعد عقد شروع به پختن و خوردن طرف میکنن وقتی تمومشون کردن بای میکنن دستی به لب ها میکشن و میرن خاااک تو سر اینجور زنهای آشغال و مردهای هوس باز     

همه هم اینطور نیستن من یکیو دیدم الان با زن دومش خیلی زندگی بهتر و شادتری داره

مردی ک ب زن اول خیانت کنه و بره زن بگیره ادم حساب نمیشه. حالا تا ب چی بگی خوشبخت و شاد! 

ضمنا من راجع ب مردی صحبت میکنم ک خیانت کرده و بی وفایی، نه مردی ک بعد طلاق و فوت ازدواج دوم کرده

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
خوب دوستت پس واسه چی عاشقش شده واسه سک س دیگه واسه چی بزنه تو دهنش خودش قدم برداشته

گفت مرد خیلی جذاب و قشنگ و خوش هیکله، خیلی هم باحاله همیشه باعث میشه بخندیم، یه دفعه به خودم اومد دیدم عاشقشم!!! بهش میگم خب مگه نمیبینی زن و بچه داره، میگه خب من چیکار کنم منم دوسش دارم!!! 

زن متاهل مخ بازرگان معروفو زده . زن متاهل؟

وقتی باورهای نادرست و ناپسند فراگیر می‌شود، با بهنجاری اهریمنی مواجه‌ایم. نام کاربریم نام زنیست که شهر آماستریس(آماسرای امروزی)رو بنیان نهاد
مردی ک ب زن اول خیانت کنه و بره زن بگیره ادم حساب نمیشه. حالا تا ب چی بگی خوشبخت و شاد!  ضمنا ...

اینم خیانت کرده بود ، من تو بطن رابطشون بودم زن اولش اخلاقای خیلی بدی داشت شوهرشو زده کرده بود دیگ، نمیگم همه اینطورن ولی اون آقا ۵ ساله ک با زن دومشه زندگیش از زندگی اولشم خیلی بهتره

بچه ها من کاربر آقا نیستم ...rroshanaaaی سابقم دوستان با کسی اشتبام نگیرید
اینم خیانت کرده بود ، من تو بطن رابطشون بودم زن اولش اخلاقای خیلی بدی داشت شوهرشو زده کرده بود دیگ، ...

میتونست زن اولشو طلاق بده بعد بره ازدواج کنه اگه انقد بد بوده

نظر من اینه مرد خائن آدم محسوب نمیشه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
همینایی که میان تاپیک خیانت شوهرمیزنن نتیجه عشق ادمایی مثل دوستته

اره واقعا 

دیروز بهش گفتم من بفهمم یک نفر به همسرم با لبخند نگاه کرده دلم میخواد خفه اش کنم!!! کفت خب اونم داره پا میده، گفتم تا امثالی مثل تو نباشن که به مرد متاهل نخ بدن اونا هم میترسن که پا بدن، چون میگن طرف میره به زنمون میگه اما امثال تو باعث این اتفاقین، اونم بهش برخورد فعلا فکر کنم قهره

گفت مرد خیلی جذاب و قشنگ و خوش هیکله، خیلی هم باحاله همیشه باعث میشه بخندیم، یه دفعه به خودم اومد دی ...

چقدر تو این فضاها دارن این چیزها رو عادی میکنن در حالی که کشور های جهان اول خیلی به زندگی ها پایبند ترن و برای زن ارزش قائلن متاسفانه تو جامعه ما زن ها بی ارزشن و کسی بهشون توجه کنن تا تهش میرن و آخرش انجام به افسرده ای میشیم   

خودت میگی پزشک معروف و بازرگان حالا بعضی ها هم کم درآمد یا ملک دار این و بدون زن دوم اکثرا عاشق پول ...

خب،میدونی مرده فک نمیکنه این زنه دنبال پولش هست؟

والا اینجور مردها اتفاقا از زن ها فراری هستند چون میترسن اعتبارشون خدشه دار بشه!یا کسی پولاش بالا بکشه 

نمیدونم چ سیاستی دارند!

والا بکی هست کلا علنی شده زن دوم هست...انقدر بهم عزیزم ،...میگن 

یکیهم هم هست از دوستامون که پزشک خیلی معروف هست!بعد با ی زن زیردست متاهل بیسوادها ،لوتقدر بگو بخند داره!من که حدس میزنم ب زودی....

ولی ب زنش نمیگم،چون یبار شوهرش مامان منو رسونده بود خونه...کلی دعوا راه انداخته بود،دیگه مرده بمامانم پیام داد بود سر شما خونه من دعواست!

اینقدر گریه کردم که نگو...خیر سرش دوست خانوادگی هستیما