منظربانو مدیر استارتر عضویت: 1404/10/03 تعداد پست: 270 عنوان تعداد بچه 167 بازدید | 24 پست سلام خواهرا چه تعداد فرزند مد نظرتونه داشته باشید؟اگر دوست دارید جواب بدید.....و اینکه اگر میشه دلیل این تعداد هم بگید🙏🫂🪻 دیروز | 18:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 93187 سه تا کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
ملکه_اشک_ها عضویت: 1403/08/17 تعداد پست: 451 یدونه 🎐 وقتـی هـیچ کس بـاورم نـداشت خـودم، خـودمـو بـاور داشتـم..🌱 . ️
sofia_amor عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 6818 ۰ چون خودم اولویتم اهدافم ظاهرم استقلالم روانم دوست ندارم بخاطر بچه خراب بشه معمار، ورزشکار ،ادایی، پز نیست سبک زندگیمه🦢(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)
منظربانو مدیر استارتر عضویت: 1404/10/03 تعداد پست: 270 چون نه استقلال نه عزت نفس نه تعادل روانی دارم صفر تا این خواهررررررر کدومشون دیگه داریم
منظربانو مدیر استارتر عضویت: 1404/10/03 تعداد پست: 270 ۰ چون خودم اولویتم اهدافم ظاهرم استقلالم روانم دوست ندارم بخاطر بچه خراب بشه آفرینننننن🫂🫂🫂🫂
rahi_55_sara عضویت: 1405/05/20 تعداد پست: 193 این خواهررررررر کدومشون دیگه داریم خب همون دیگه بچه ی من لیاقت یه مادر خوب و مستقل رو داره نه یه مادر قربانی