2789
عنوان

زن دوووم !

| مشاهده متن کامل بحث + 2344 بازدید | 102 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدا لعنتشون کنه ایشالله 

من نامزدم چهره متوسط داره ولی چون رشتش دندانه هرچی دختر اطرافشه افتاده دنبالش طرف ۵سال از خودش بزرگتره دست از سرش برنمیداره ادمای عوضی خونه خراب کن

کاربری یک میلیاردمه..🤕در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست..!●♪♫چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟●♪♫

به نظر من اگه مرد متاهل تو زندگی با زنش عشق و محبت نداشته باشه زن خودش درست حسابی نباشه خودشم سرش فقط تو کارش باشه وقتی ببینه دختری خوشگل و مهربون داره مخش رو میزنه خب قبول میکنه میگه من ک از زن خودم خیر ندیدم بزار لااقل یکم بهتر زندگی کنم 

اتفاقا ما هم تو فامیل داریم الانم زندگیشون عالیه،بخاطر همینه هی من میگم گاهی با شوهرتون مثل دخترای بیرون حرف بزنین، بیرون همش میگن عزیزم جونم و... یکم مد روز باشین هی جلو شوهر لباس گشاد و چرکی نپوشین

بر لب جوی بشین و گذر عمر ببین 

شوهرمن زن اولش همش میرفت با خواهرش دبی و اینور اونور درحالیکه شوهرم پاشو از ایران نزاشته بیرون مادرشوهرمم میگه اصلا پسر منو آدم حساب نمی‌کرد یه غذای گرم نمی‌داد شوهرش بخوره اخلاقش بد بود مثل پسرا رفتار میکرده آخرین بار چند سال پیش رفته اتریش و اونجا مونده الان من 3 ساله با شوهرم ازدواج کردم چند سالم قبل تر از اون رفته الانم هنوز نیومده تکلیفشو روشن کنه ینی الان من خونه خراب کنم؟ مرد مگه چیه 5 سال دور از زن و آواره تحمل کنه زندگی رو؟ 

بر لب جوی بشین و گذر عمر ببین 
بستگی داره از کی بپرسی، تا جایی که من میدونم که مراجع همگی میگند گرفتن همسر دوم مجازه😅

مجاز بودن مجارها ولی برای مردی ک بتونه هیچ فرقی بینشون مزارع بتونه تمام خواسته های هردو و برآورده کنه و کلی شروط دیگه باید بتونه اینارو انجام بده در غیر این صورت زن اول می‌تونه طلاق بگیره...

اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....
اینکه آوار بشی روی زندگیه یکی دیگه بحثش جداس ولی خیلیا هستن با زن دوم خوشبخت ترن چرا ما خانوما فک می ...

مگه با پدیده ای به نام طلاق نا اشنا هستند؟بضیا به هرز پریدن عادت کردند

زمونه تا تهش بزن،من می رقصم

بله صد البته 

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ... 

ولی خیلی از خانوما شدن سپر بلا ک حرف و حدیثی پشت سرشون نباشه، سرشون توی کار خودشونه و براشون مهم نیس شوهرشون چیکار میکنه میگن من ک دارم زندگی میکنم چرا خودمو با طلاق بدبخت کنم 

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ...