2777
2789
عنوان

شمالی داریم

171 بازدید | 34 پست

ببخشید خونه های شما همشون پر از گل و گیاه هستش ؟مثل توی فیلمها؟مثلا توی فیلم پایتخت خوته هاتون واقعی اون شکلیه؟

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کرمانشاهیم😅 اهل کجایی؟

درخواست دوستی نمیپذیرم بالاخره بعد از مدتها کار پیدا کردم😍 شدم مهندس کامپیوتر😘😍 درباره اسمم سوال نکنید داستان داره😅 لایکم نکنید لطفا دیگه همینم بگمکه عاشق سریالم و بازیگرا تو این جور تایپک ها تگم کنید حوصله دعوا کردنم ندارم واس همین جدید ترین تایپکمو قفل کردم😎 مهربونم دیگه خوشم نمیاد دعوا کنم یعنی منم فحش تیکه بلدم😎😅(یه خانوم مستقل مهندس کامپیوتر هستم😙😍🤗)خب به آخر امضام رسیدید دوستون دارم بای😍😍

بله عزیزم توی فصل بهار .....خیلیم جنگلامون سرسبزه ....ولی خب پایتخت خیلی فانتزی کرده

خوش به حالتون ووقعا توی بهشت زندگی میکنید من خیلی دوست دارم خونم بزرگ باشه مثل خونه نقی کلی مرغو خروس و گلو گیاه داشته باشم ولی حیف

زنجان همیشه سرد و یخ اه اه

کرمانشاه همیشه آفتاب خون دماغ شدن سوختگی صورت از گرما😂😂

درخواست دوستی نمیپذیرم بالاخره بعد از مدتها کار پیدا کردم😍 شدم مهندس کامپیوتر😘😍 درباره اسمم سوال نکنید داستان داره😅 لایکم نکنید لطفا دیگه همینم بگمکه عاشق سریالم و بازیگرا تو این جور تایپک ها تگم کنید حوصله دعوا کردنم ندارم واس همین جدید ترین تایپکمو قفل کردم😎 مهربونم دیگه خوشم نمیاد دعوا کنم یعنی منم فحش تیکه بلدم😎😅(یه خانوم مستقل مهندس کامپیوتر هستم😙😍🤗)خب به آخر امضام رسیدید دوستون دارم بای😍😍

تو روستا اون شکلیه بعضی خونه ها الان همون روستا هم پره ویلا دوبلکس شده البتهمن خودم شهرم بزووور یدون ...

اهان من فکر میکردم شهر شما هم خونه باغه

خوش به حالتون ووقعا توی بهشت زندگی میکنید من خیلی دوست دارم خونم بزرگ باشه مثل خونه نقی کلی مرغو خ ...

همه ی خونه ها اونجوری نیست خونه های ویلایی قدیمی بیشتر اونجوریه وگرنه شهرای شمال هم کلی آپارتمان داره

اون خونهدها بیشتر تو روستاها زیاده

خوش به حالتون ووقعا توی بهشت زندگی میکنید من خیلی دوست دارم خونم بزرگ باشه مثل خونه نقی کلی مرغو خ ...

منم اونجوری دوست دارم ولی بیشتر طوی نواحی روستایی اینجوریه ما تو شهریم و زیاد مثلا به این سبک نیست ولی گلدون میزاریم

عزیزم بیا اینطرفا خیلی قشنگه ...مخصوصا هوای مه آلود و بارونی😍😍😍

باید زندگی را پیش از آنکه دیر شود، درست زندگی کرد.....