2789
عنوان

زن دوووم !

| مشاهده متن کامل بحث + 2344 بازدید | 102 پست

ببین گلم بعضی مردها خودشونم ایراد دارن 

من یه مطلقه ام پیشنهاد ازدواج از یه مرد متاهل زیاد داشتم همشونم به قول خودت دکتر وتاجر و پولدار 

خیلیاشون بدجور پیگیرم بودن  با اینکه خدا شاهده نگاهشونم نکردم 

اکثرا کمبودهای عاطفی دارن تا جن...ی 

کار اون زنها رو اصلا تایید نمی کنم ولی حرفم اینه که مردا هم مثل سابق نیستن و ایده آلهاشون فرق کرده 

🥰🥰😇😇😇
چرا؟

اول فک کردم طرف زن داره ...حالا فهمیدم چه خبره ،وقتی از الان زن متاهل تو زندگیش هست در آینده می خوای چطور جلوشو بگیری بنظرم اینجور مردا آدم بشو نیستن همون بهتر که ازش بگذری.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه آوار بشی روی زندگیه یکی دیگه بحثش جداس ولی خیلیا هستن با زن دوم خوشبخت ترن چرا ما خانوما فک میکنیم فقط مردها مقصر هستن؟ بعضی خانوما واقعا مرد رو مجبور میکنن 

پ. ن:زن دوم نیستما 

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ... 
چقدر تو این فضاها دارن این چیزها رو عادی میکنن در حالی که کشور های جهان اول خیلی به زندگی ها پایبند ...

متاسفانه تو جامعه ما فکر میکنن زن وقتی ارزشمند میشه که شوهر کرده باشه و تا قبلش هیچی نیست😐

من با یکی دوست هستم اهل کالیفرنیاست. ۴۰ سالشه اما هنوز هم با دوست پسرش ازدواج نکرده. اونا تا مطمئن نشن که میتونن با طرف مقابلشون خوشبخت بشن ازدواج نمیکنن. اینجا اول ازدواج میکنن بعد شروع میکنن به شناخت همدیگه. 

متاسفانه تو جامعه ما فکر میکنن زن وقتی ارزشمند میشه که شوهر کرده باشه و تا قبلش هیچی نیست😐 من با ی ...

اون خانوم حتما صد مدل رابطه رو با دوست پسرش امتحان کرده اینجا چی؟اونجا خیلی کارا میکنن اینجا چی؟ 

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ... 
اون خانوم حتما صد مدل رابطه رو با دوست پسرش امتحان کرده اینجا چی؟اونجا خیلی کارا میکنن اینجا چی؟&nbs ...

صد درصد. 

روابط جنسی قسمت مهم زندگیه. خیلی از دلایل طلاق عدم رضایت طرفین از این موضوعه.

صد درصد.  روابط جنسی قسمت مهم زندگیه. خیلی از دلایل طلاق عدم رضایت طرفین از این موضوعه.

اونطرف عشق و حالشونو میکنن، رابطه دارن تفریح دارن آزادن چرا بیان خودشونو توی قید و بند زندگی و شوهر اسیر کنن؟ فقط ی چیزی هست ک اونا روش های جلوگیری رو آموزش میدن ک طرف باردار نشه 

ولی اینجا چی؟ خیلیا حتی در برابر دوستی ساده هم جبهه میگیرن

من سنی ندارم که بخوام به ازدواج فکر کنم خاستگار دارم موقعیت های خوبی حتی بهتر از اونم واسه دوستی دار ...

ان شاا... خدا بهت ارامش رو برگردونه و بهترین مسیر رو جلو پات بذاره.

موقعی که با هم بودین میدونستی متاهله؟