2789
عنوان

زن دوووم !

| مشاهده متن کامل بحث + 2344 بازدید | 102 پست
آره خراب بودن مایه میخواد که بعضی زنها دارند. متولد 55 از برادرشوهر سابقم بزرگتر بود. هر چهارتا رو ت ...

فکر میکنم داستانش جالب باشه تاپیک بزن داستانشو کامل بگو.درس عبرت هم میشه

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

اینم خیانت کرده بود ، من تو بطن رابطشون بودم زن اولش اخلاقای خیلی بدی داشت شوهرشو زده کرده بود دیگ، ...

تو که توی زندگی زن اولش نبودی ببینی واسه چی زدش شاید مردش آدم نبوده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منتظر نیستم  نمیتونم به کسی دلببندم  با این که انقد موقعیت های عالی دارم  کور شدم ه ...

می فهممت

چه مدت گذشته؟

ببین خانم گل، اگه خواستگار مناسب هست او اون تمرکز کن مطمئنا پروسه ی رهایی و فراموشی اون ماجرا سریعتر میشه.

می فهممت چه مدت گذشته؟ ببین خانم گل، اگه خواستگار مناسب هست او اون تمرکز کن مطمئنا پروسه ی رهایی و ...

من سنی ندارم که بخوام به ازدواج فکر کنم خاستگار دارم موقعیت های خوبی حتی بهتر از اونم واسه دوستی دارم  ولی دلم‌نمیخواد ازدواج کنم فعلا  و اینکه به اینا هم ک پیشنهاد دوستی میدم بخاطر عشقی ک به اون دارم حتی نمیتونم بهشون فکر کنم

دوساله  باهمیم 

یک ماهه جدا شدیم  جدا هم ک نه دیگ ن من پیام دادم نه اون به خاطر همون زنه  

واسم دعا کن

سلام دوستان خواهش میکنم گزارش بزنید،ابروم میره😖😖😖😖😖😖😖😖😖

هرکی زد لایک کنه واسش ۱۰تا صلوات میفرستم

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=5301100&slug=بیاین-راهنمایی-می-خوام-ازتونخیلی-مهمه-پای-بدبختی-یا-خوشبختیم-در-میون&postId=161790144

دخترا چون تجربه ندارن مردا ازچی خوششون میاد بهمین خاطر ولی زنی که قبلا ازدواج کرده هم بلده هم شاید البته شاید راحته ازدواج باهاش چون تشریفات ازدواج بادختررو نداره وخیلی چیزا اسون گیرم هستن ولی مرد متاهل جذابیت نداره 😑

خدایا داده ونداده ات راشکر

یکیو میشناسم    خانمش خوشگل  خوش تیپ    ولی شوهرش  رفته  با یه هرزه  ازدواج  کرده     ۲۱ سال کوچکتر از خودش    حالا   زن دومی با  برادرشوهراش ریخته  روهم    ازش دلیل کارشو  خواستن  گفته    شوهرم  سنش بالاست  درک نداریم ولی با برادر شوهراش     تفاوت سنی کمی دارن    با دوتاشون  همزمان  رابطه داره    اینو   شنود گذاشتن  توخونه  و ماشین  خانم دومی  فهمیدن