2789
عنوان

زن دوووم !

| مشاهده متن کامل بحث + 2344 بازدید | 102 پست

بی عزت نفسن و صد البته حقیر 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست من عاشق یک مرد متاهل شده ، تو گروه کوهنوردیشون، بعد مرده فهمیده از رفتارای تابلوش اینم بدتر چراغ داده، مرد عوضی بهش پیشنهاد رابطه داده، به دوستم میگم نزدی تو دهنش، میگه نه آخه خیلی ازش خوشم میاد هیجانی شدم 😐😐😐😐😐😐

اگه دیدی بزن دهنش شپلق کم کم نسلشون منقرض میشه ب امید خدا

نه بابا همیشه هستن 

کلا انسان اومده بین خوبی و بدی انتخاب کنه و اکثرا هم بدی رو انتخاب می کنن 

حلالم کنید و خدانگهدار   
راستی لازم نکرده بگید زن دوم بدبخت هست....چون خوشبختی خس درونی هست! و اینا کاملا حس خوشبختی دارند ج ...

شما حس درونی اون عده کثیر رو میدونی مگه؟ از ظاهرشون فکر می‌کنی خوشبختن. 

مردی ک ب اولی وفا نکرده، دومی رو در حد بازیچه میدونه شک نکن 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
راستی لازم نکرده بگید زن دوم بدبخت هست....چون خوشبختی خس درونی هست! و اینا کاملا حس خوشبختی دارند ج ...

هدفتو درک نمیکنم...ولی غیر ممکنه انتخاب دوم باشی مثل بازیکن نیمکت نشین که وقت نیاز شاید مرد چند دقیقه ای راهت بده تو زندگیش و احساس خوشبختی کنی..این دیگه محاله.خوردن نیم خورده ب دیگران خوشبختی نیست گل

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

بعضيارو همونجوري پرورش ميدن

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

شما حس درونی اون عده کثیر رو میدونی مگه؟ از ظاهرشون فکر می‌کنی خوشبختن.  مردی ک ب اولی وفا نکر ...

همه هم اینطور نیستن من یکیو دیدم الان با زن دومش خیلی زندگی بهتر و شادتری داره

بچه ها من کاربر آقا نیستم ...rroshanaaaی سابقم دوستان با کسی اشتبام نگیرید
دوست من عاشق یک مرد متاهل شده ، تو گروه کوهنوردیشون، بعد مرده فهمیده از رفتارای تابلوش اینم بدتر چرا ...

خوب دوستت پس واسه چی عاشقش شده واسه سک س دیگه

واسه چی بزنه تو دهنش خودش قدم برداشته