2789
مثلا چند کالری میخوردی؟ اگه درست کالری شماری کنی حتما لاغر میشی.

مثلا کالری روزانم ۲۰۰۰ و اینا بود ، من ۹۰۰ تا می خوردم، تازه ورزشم می کردم، اگه هم بیشتر میخوردم باز ورزش میکردم فعالیت انجام میدادم میاوردم زیر ۱۰۰۰

جدی؟؟ شماهم پس مثل من کلی راه رفتین، الان با این راحتین؟ چند وقته تو رژیم هستین؟

اره من پیاده رویو انجام دادم تو هردوره ۲کیلو کاهش داشتم دودوره هم نتونستم رعایت کنم ولی افزایش نداشتم، بعد رژیمای مختلف اصلا از نظر روحی امادگی رژیم گرفتن نداشتم ولی ازین راضیم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مثلا کالری روزانم ۲۰۰۰ و اینا بود ، من ۹۰۰ تا می خوردم، تازه ورزشم می کردم، اگه هم بیشتر میخوردم باز ...

خیلی عجیبه پس شما لازمه حتما تحت نظر متخصص تغذیه باشید.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
‏#️⃣ شماره رژیم: 3 | کاهش وزن -تعادل عمومی بدن - تعادل دستگاه گوارش 🍳 صبحانه: پنیر گردو ▫️ ...

قابل توجه دوستان گلی که میگن پروتیینش خیلی خوبه!!!! لامصصصصب ۹۰ گرم نون ۲۰ گرم پنیییر... خاک بر سر اون دانشگاهی که دکتراتو گرفتی روشندل کلاش!!!!! 

باید نهااااایت ۴۰ گرم نون و ۳۰ گرم حداقل پنیر میداشت نه ۹۰ گرم نون و ۲۰ گرم پنیر... بعد شما ناهارو ببین... کتلت!!!   سیبزمینی داره کتلت چرا دوباره ۸۰ گرم نون!!!!

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر...   

پروتیینش کمه. شما چند کیلویی الان؟ بگو تا بگم باید چند گرم پروتیین مصرف کنی و اون وقت خودت میبینی که ...

الان ۷۷کیلوام،ولی در زمان عادی هم بیشتر ازین مقدار پروتئین مصرف نمیکنم بنظرم طبق رژیم غذایی عادیه خودمه،حتی بعضی از خوراکاشو که من بی گوشت میپزم تو دستور لیمومی با گوشته

دقیقا همونه گلم. چون خواهرم دو ماه پیش به حرفم گوش نکرد و رژیمشو سفارش داد. با ۹ سال پیش هیچ تفاوتی ...

سلام عزیزم مگه برای شما چی گذاشته ک آنقدر ناراضی هستین؟واسه من ک همش غذاهای سفره هست همون چیزایی ک همیشه می‌خوردم فقط مقدار مشخص کرده ک اونم کم نیست

همون دیگه کمتر بخوری استپ میشی بدن تو فاز قحطی میره هر چی میخوریو تبدیل به چربی میکنه

کلا من غذا زیاد نمیخورم اون موقع هم گشنگی نکشیدم... ولی باز کم نکردم 

اصلا كربوهيدرات فقط دل ما چاقا رو خوش ميكنه ،واااي دارم نون ميخورم وااااي دارم غذاي سفره ميخورم 

بعد هم يه بدن شل و ول وارفته اونم اگه اگه اگه وزن خوبي كم كني 

ولي خوب كسي كه اولين باره تو عمرش رژيم ميگيره هر نوع رژيمي براش جواب ميده 

من کالری شماری می کردم حتی خیلییی کمتر از کالری روزانم هم میخوردم ولی هیچ☹

بخاطر اینه که بدن بعد یه مدت به کمخوری عادت میکنه وسوخت وسازشو کم میکنه برای همین لیمومی یه وعده ازاد داره که باعث شوک به بدن میشه واستپ وزنی نمیکنی