2789

به نطر من بهترین رژیم کالری شماری هست به شرطی که کالریت رو بیشتر با پروتئین و سبزیجات پر کنی بقیه چیزها رو هم بخوری ولی به اندازه.اینطوری هر چی هوس کردی میتونی بخوری و چشمت دنبالش نمیمونه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
من لیمومی نگرفتم ولی نمونه برنامشو که دیدم بنظرم پروتئینش خوب بود؛ شیر داشت ماست داشت خورشت و مرغ و ...

من کالری شماری رفتم ولی نتیجه ای نگرفتم.... دو سه بار تو بازه زمانی های مختلفم گرفتم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

‏#️⃣ شماره رژیم: 3 | کاهش وزن -تعادل عمومی بدن - تعادل دستگاه گوارش

🍳 صبحانه: پنیر گردو

▫️ توضیحات: نان (90گرم) - (کلیه مواد بسیار کم چرب باشد) (1) - پنیر کم چربی (20گرم) - گردو (2عدد)

🍲 ناهار: کتلت

▫️ توضیحات: نان (100گرم) - (کلیه مواد بسیار کم چرب باشد) (1) - سبزیجات پخته  (1استکان) - کتلت گوشت(وزن پخته) (120گرم)

🍪 میان‌وعده عصر: چای و نان تُست بروسکتا

▫️ توضیحات: (کلیه مواد بسیار کم چرب باشد) (1) - نان  (30گرم) - چای سیاه، دم کرده (1لیوان)

🍜 شام: ارده شیره

▫️ توضیحات: نان (80گرم) - (کلیه مواد بسیار کم چرب باشد) (1) - شیره انگور (1قاشق مرباخوری) - ارده (2قاشق مرباخوری)

🔅 اگر وعده‌های غذایی‌تان را شخص دیگری تهیه می‌کند، می‌توانید این پیام را برای او فوروارد کنید.

تهیه شده در لیمومی

خیلی ببخشید اما به زودی عوارضشم میبینی. شل شدن شدید بدن و ول شده عضلات و عضله سوزی. 

چرا عوارض.چیز غیر طبیعی ای نداره نه کم خوری زیادی داره نه کاهش وزن شدید نه مواد غذایی خاص،غذاها که همون غذاهای خانوادس اتفاقا چون اهسته وپیوسته وزن کم میکنی موفقترم هستی ،اصل رژیمم که برپایه پیاده ردیه اونم سالمترین ورزشه

دقيقا همونه رژيم چند سال پيش من ،عين همينه كه اين ماه گرفتم

دقیقا دقیقا... خیلی ناراحت میشم از سادگی و کم مطالعه کردن مردم و سو استفاده ی این کلاش ها... وقتی ازشون تعریف میکنن و تبلیغشونو میکنن واقعا عصبی میشم. نمیرن یه ذره تحقیق کنن ببینن نیاز بدنشون چیه. 

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر...   

مرسی بابت راهنمایی🥰❤

فدات عزیزم انشالله به تکنتیجه دلخواهت برسی و اینکه من واقعا تعجب میکنم از دوستانی که میگن ب بدن ضرر زده آخه لیمومی چیزی رو غیر از سس سفید و نوشابه و تنقلات حذف نمیکنه ک بخواد ب بدن آسیب بزن تازه بجاش عادت های بد غذاییت رو از بین می‌برد و حتی کم خوری هم نیست فقط به اندازه خوردنه ک همه چیزی هم تو برنامه می‌ذاره و اینکه توی وعده آزادت حتی فست فود و پنیر پیتزا هم میتونی استفاده کنی

به نطر من بهترین رژیم کالری شماری هست به شرطی که کالریت رو بیشتر با پروتئین و سبزیجات پر کنی بقیه چی ...

من کالری شماری می کردم حتی خیلییی کمتر از کالری روزانم هم میخوردم ولی هیچ☹

من کالری شماری می کردم حتی خیلییی کمتر از کالری روزانم هم میخوردم ولی هیچ☹

مثلا چند کالری میخوردی؟ اگه درست کالری شماری کنی حتما لاغر میشی.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
فدات عزیزم انشالله به تکنتیجه دلخواهت برسی و اینکه من واقعا تعجب میکنم از دوستانی که میگن ب بدن ضرر ...

ممنونم😍❤ والا اره منم اینارو دیدم ترس برم داشت اصلا

چرا عوارض.چیز غیر طبیعی ای نداره نه کم خوری زیادی داره نه کاهش وزن شدید نه مواد غذایی خاص،غذاها که ه ...

پروتیینش کمه. شما چند کیلویی الان؟ بگو تا بگم باید چند گرم پروتیین مصرف کنی و اون وقت خودت میبینی که پروتیین رژیمت چقدر کم وکربوهیدراتش چقدر زیاده...

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر...   

من کالری شماری رفتم ولی نتیجه ای نگرفتم.... دو سه بار تو بازه زمانی های مختلفم گرفتم

عجیبه شاید زود ناامید شدی یا کالری لازمتو درست محاسبه و مصرف نکردی

چون اولش بدن در برابر کاهش وزن مقاومت میکنه ولی بعدش خودش رو غلتک میفته

البته در کنارش ورزشم باید بکنی

من روزی چهل دقیقه پیاده روی و بیست دقیقه حلقه انجام دادم

🌷
بدون پياده روي اصلا امكان وزن كم كردن نيس ،كمتر هم نخور اندازه كالري كاهش 

چرا بابا بدون ورزش هم میشه من ماه قبل مریض بودم نتونستم برم پیاده روی کالری شماری کردم ۳۲۰۰ کم کردم.