2789
اصلا كربوهيدرات فقط دل ما چاقا رو خوش ميكنه ،واااي دارم نون ميخورم وااااي دارم غذاي سفره ميخورم  ...

من اصلا رابطم با گوشت خوب نیست، چه مرغ چه ماهی چه گوشت دیگه ای کلا علاقه به گوشت ندارم خیلی کمم میخورم

بخاطر اینه که بدن بعد یه مدت به کمخوری عادت میکنه وسوخت وسازشو کم میکنه برای همین لیمومی یه وعده ازا ...

همه رژيم ها اين وعده آزاد رو دارن و بايد هم باشه وگرنه بدن سوخت و سازش مياد پايين 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم مگه برای شما چی گذاشته ک آنقدر ناراضی هستین؟واسه من ک همش غذاهای سفره هست همون چیزایی ک ه ...

عزیزم موضوع غذاهای سفره نیست. موضوع اینه که شما وقتی اضافه وزن داری و میخوای لاغر بشی مهمترین نکته حفظ و ساخت عضلات بدن در عین چربی سوزی هست. برای این کار شما باید کربوهیدرات مصرفیت کمتر از پروتیین مصرفیت باشه چون عضله را پروتیین میسازه و همچنین باید باید باید تمرین با دمبل انجام بشه نه پیاده روی!!! این رژیم پروتیینش کم و کربوهیدراتش زیاده. پس شما بخاطر نقصان کالری وزن کم میکنی و خوشحال هم میشی اما نمیدونی داری عضله سوزی میکنی و بدنت شل میشه در گذر زمان و توان ورزشیت میاد پایین. بله غذاهای سفره بد نیست اما وقتی کسی از وزن مثلا ۸۰ میخواد بشه ۶۵ مهمه که پروتیین بیشتر مصرف کنه. هر وقت شد ۶۵ برگرده به غذای سفره اما بازم با مراعات.

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر...   

‏#️⃣ شماره رژیم: 3 | کاهش وزن -تعادل عمومی بدن - تعادل دستگاه گوارش 🍳 صبحانه: پنیر گردو ▫️ ...

مال مناصلا اینجوری نیست اول نوشت لیست نیست جدولها بعدشم نون برام کمتر از اینه و اینکه علاوه بر اینا روزی نیم کیلو میوه و یک لیوان شیر و چهار واحد خرما یا قند یا شکر یا انجیر گذاشته

الان ۷۷کیلوام،ولی در زمان عادی هم بیشتر ازین مقدار پروتئین مصرف نمیکنم بنظرم طبق رژیم غذایی عادیه خو ...

اگر میخوای اصولی لاغر بشی باید یه مدت پروتیین بیشتری مصرف کنی

مال مناصلا اینجوری نیست اول نوشت لیست نیست جدولها بعدشم نون برام کمتر از اینه و اینکه علاوه بر اینا ...

ایشون وزنش با شما یکی نیست که مقدار نون و ... با شما یکی باشه. ۹ سال پیشم نیم کیلو میوه رو داشت   

اگه غذاي خوب ميخورديم كه تپل نبوديم نون و شكلات و ...

من کلا هم بدغذام هم کم غذا.... ولی چه کنم هیچ‌تکونم نمیخورم، الان من‌شیرینی جات شاید در هفته یکی دو بار بخورم اونم در حد همین کیک هایی که ت مغازه ها میفروشن، شیرینی هم دوماهی یه بار شاید، شکلات و ایناهم دوست ندارم، کلا نونم نمیخورم اصلا هرکی غذا خوردن منو میبینه میگه چرا تو چاق شدی 😐🤦‍♀️

اينم مال سال ٩٧

تاریخ : ۹۷/۰۴/۱۹ 

شماره پرونده :

اقدام کننده : تلگرام سیب دایت

رژیم غذایی : کاهش وزن در مشکلات گوارشی 

وزن : کیلوگرم

♨️ شنبه

🍕صبحانه :پنیرو مربا => نان (70 gr) - مربا،  (1 ق غ(هرق غ۱۵گرم))  - پنیر کم چربی (20 gr) 

🍚ناهار: ساندویچ مرغ => نان (80 gr) - جوجه، ران یا سینه٬ گوشت خام (100 gr) 

🍝     شام : سوپ رشته => نان (60 gr) - سوپ رشته. (1 لیوان(هرلیوان240گرم)) 

♨️ یک شنبه

🍕صبحانه :ارده شیره => نان (70 gr) - ارده (2 ق م(هرق م7گرم))  - شیره انگور (1 ق م(هرق م7گرم)) 

🍚ناهار: خوراک سیب زمینی => نان (80 gr) - خوراک سیب زمینی  (1 لیوان(هرلیوان240گرم)) 

🍝     شام : تخم مرغ آبپز => نان (60 gr) - تخم مرغ، آب پز (1 عدد) 

♨️ دو شنبه

🍕صبحانه :عسل => نان (70 gr) - عسل (2 ق غ(هرق غ۱۵گرم)) 

🍚ناهار: کتلت => نان (80 gr) - کتلت گوشت(وزن پخته) (120 gr)  - سبزیجات پخته  (1 استکان(هراستکان120 گرم)) 

🍝     شام : پنیر با گردو => نان (60 gr) - پنیر سفید،متوسط (20 gr)  - گردو (2 عدد) 

♨️ سه شنبه

🍕صبحانه :پنیر گردو => نان (70 gr) - گردو (2 عدد)  - پنیر کم چربی (20 gr) 

🍚ناهار: استانبولی پلو => استانبولی (13 ق غ) - سبزیجات پخته  (1 استکان(هراستکان120 گرم)) 

🍝     شام : سوپ رشته => نان (60 gr) - سوپ رشته. (1 لیوان(هرلیوان240گرم)) 

♨️ چهار شنبه

🍕صبحانه :عسل => نان (70 gr) - عسل (2 ق غ(هرق غ۱۵گرم)) 

🍚ناهار: کوکو سبزی => نان (80 gr) - کوکوسبزی(وزن پخته) (100 gr)  - سبزیجات پخته  (1 استکان(هراستکان120 گرم)) 

🍝     شام : ارده شیره => نان (60 gr) - ارده (2 ق م(هرق م7گرم))  - شیره انگور (1 ق م(هرق م7گرم)) 

♨️ پنج شنبه

🍕صبحانه :پنیرو مربا => نان (70 gr) - مربا،  (1 ق غ(هرق غ۱۵گرم))  - پنیر کم چربی (20 gr) 

🍚ناهار: لوبیا پلو  => لوبیا پلو (13 ق غ) - زیره ,پلویی (1 ق غ(هرق غ۱۵گرم))  - زیتون، در آب نمک (3 عدد

سلام دوستان وقتتون بخیر

من بعد زایمان ده کیلو اضافه کردم بعد رژیم شیردهی لیمومی رو گرفتم دوره ی اول نزدیک چهار کیلو لاغر شدم خیلی راضی بودم و همه هم می گفتن که داری با خوردن لاغر میشی 😂 بعد دو دوره گرفتم فقط نیم کیلو لاغر شدم 

الان که این تاپیک رو دیدم موندم که ادامه بدم یا نه؟ 

به نظرتان چه رژیمی برا شیردهی خوبه که هم لاغر بشم هم شیرم کم نشه؟ یعنی ما الان داریم عضله سوزی میکنیم؟؟؟

لطفا جواب بدین