tania23 مدیر عضویت: 1397/05/30 تعداد پست: 13 عنوان مهاجرت | مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 47 پست دوستان سلام کسی مهاجرت داشته انتالیا یا اطلاع داره از زندگی در انتالیا لطفا به اشتراک بزاره من کسی و ندارم اونجا بهم بگه احتمالا اواسط آبان برای همیشه میرم ...کسی اگه در جریان هزینه ها بیمه و....نوع زندگی ممنون میشم بگه 1399/07/30 | 06:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هستی۸۹ عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 506 ببین ما خودمون ترک هستیم بعد زبان ترکی استانبولی و دوسال پیش کلاس رفتیم اون تفاوتهای که دو زبان ترکی ... چجوری راحت میشه رفت هلند ازونجا؟
هستی۸۹ عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 506 منم ندارم شوهرم پولشو داد 🤩🤩🤩 بچه ام دیگه داره دیپلم میگیره میخوام اونجا بره دانشگاه ... چجوری میشه رفت دانشگاه اونجا؟ تحصیل رایگان داره؟من لیسانس دارم ولی دوست دارم دوباره از لیسانس بخونم مهارت یاد بگیرم
شالی1396 عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 24672 چجوری راحت میشه رفت هلند ازونجا؟ ترکیه صد ساله خودش میکشه وارد اتحادیه اروپا بشه نمتونه حتی این میگه میرم ترکیه که برم هلند 🤩🤩🤩البته ترکیه میرن معرفی میکنن خودشون رو به یو آن.خلاصه کلام برای پناهندگی تا به کشور سوم برن خالا کانادا ایتالیا یا هر جا که بتونن من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود