2777
2789
عنوان

مهاجرت

571 بازدید | 47 پست

دوستان سلام کسی مهاجرت داشته انتالیا یا اطلاع داره از زندگی در انتالیا لطفا به اشتراک بزاره من کسی و ندارم اونجا بهم بگه احتمالا اواسط آبان برای همیشه میرم ...کسی اگه در جریان هزینه ها بیمه و....نوع زندگی ممنون میشم بگه

واي بمنم بگو

من برام مهم نيست كدوم كشور 

فقط ميخوام برمممم

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا سه روز پیش خونه خریدم اونجا 

کنیالتی انتالیا 

خیلی این شهر رو دوست دارم 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
تو رو خدا میشه بگی چجوریه اونجا استرس مردم

خیلی شهر قشنگیه 

تا حالا نرفتی ؟ البته بری خوشت میاد 

چه حور میری ؟ تحصیلی یا سرمایه گذاری 

یا کار 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
چیو

چطور ميشه مهاجرت كرد اول بايد زبان اون كشور رو بلد بود؟ بعد چقدر هزينه مهاجرته قانونيه و اينكه تو كشور ديگه كه وارد ميشي كجا بايد زندگي كرد ؟ خيلي سوال دارم چون هيچي از مهاجرت نميدونم و با شوهرم تصميم گرفتيم از ايران بريم براي هميشه ولي هيچ اطلاعي نداريم چجوري ميشه رفت

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
اگه از طریق کاری داری میری که کارفرمات شرایط بیمه کردنت رو بهت میگه ، اگه سرمایه گذاری میری مثل خرید ...

هیچ کدوم برای زندگی میریم اجاره میکنیم خونه و بعد اگه خدا بخواد من کار میکنم 

دقیقا سه روز پیش خونه خریدم اونجا  کنیالتی انتالیا  خیلی این شهر رو دوست دارم

چند؟ چندمتري؟