2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باشگاه

رژیم

آب زیاد

من نیکام کاربر سال98 رتبه سه رقمی دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه🥹💯تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه پزشک بی اعصابی هستم و حوصله بحث کردن باهاتون ندارم😮💨 کسی راجب درس های تجربی سوال داشتم تگم کنه کمکش کنم🥹🐣

برا لاغری دو راه هست

یا کالری ها رو بسوزون با فعالیت و ورزش

یا دریافت کالری ها مخصوصا کربوهیدرات ها رو محدود کن یعنی رژیم و فست

اگه هر دو با هم باشه نور علی نور میشه بهتر جواب میده

بهتره یه فعالیت یا ورزشی رو بری که دوست داری و خسته نمی شی ازش .

حتما بعضی روزا چیت هم داشته باش رژیم و اینا تعطیل ... کم کم عادت می کنی

کدوم بهتره

هر دو تا باهم باید بگیری گلم هم فست بگیری شانزده ساعت هم کالری شماری کنی من امروز اولین روز دوباره شروع کردم ببین حالا عرضه دارم تا تیر ادامه بدم یا نه ولی فست و همیشه میگیرم چه رژیم باشم چه نباشم چون حداقل فست باعث میشه وزنم بالاتر نره و یه ساعت تقریبا طولانی تعهد دارم به نخوردن وگرنه مدام در حال خوردنم وای وقتی فستم انگار به خودم تعهد دارم که نخورم خیلی کمکم میکنه

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی