من خودم هفته ای دو روز چیت دارم یعنی صبحانه و ناهار و شام می خورم دو روز در هفته رو مابقی روزها صبحانه سنگین و شام سبک . البته ورزش هم هفته ای حداقل سه جلسه دو و والیبال ...
اما هفته ای یه روز چیت علمی تره . دو روز زیاده ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی شانزده ساعت بجز آب و چای چیز دیگری نباید خورد؟؟سخته ک
آره من از سلعت ده شب تا دو ظهر چیزی نمیخورم چون بیشتر ساعتشو خوابم قابل تحمل فست یه هفته اول سخته بعد یه هفته بدنت به اون مدل غذا خوردن و هیچی نخوردن عادت میکنه یادتم باشه اول فست و با یه تخم مرغ ابپز باز میکنی یهو غذا بخوری بدن میره تو فاز قحطی
آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی
آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی
خووبه تحملش راحتتره من از صبح شروع می کنم گاهی وقتها واقعا سخته ...
وای نه از صبح برای منم سخته نمیتونم گشنم میشه
خوب هدف اینه که گشنگی بکشیم دیه والا فست فایده نداره خوب استایل خوب. زجررررررررر کشیدن هم داره بزرگ ...
آره عزیزم دقیقااا لاغری باید سختی بکشی براش هر کی میگه بدون گشنگی لاغر شذم درووووغ میگه چون من همه راه ها رو رفتم ولی خب ساعت فستم و میندازم شب اینجوری حداقل نه ده ساعتشو خوابم اونجوری همش بیدار خیلی سختتره برام
برای من ترکیب رژیم غذایی با فعالیت بدنی بیشتر از هر چیزی جواب داد. یه مدت هم زیکورپا استفاده کردم که باعث شد اشتهام کمتر بشه و کنترل غذا خوردن برام راحتتر بشه. البته تجربه افراد متفاوته، شما بیشتر دنبال کاهش اشتها هستی یا کم کردن وزن به صورت کلی؟
من بعد از اینکه چند بار رژیم گرفتم و دوباره وزنم برگشت، با نظر پزشک زیکورپا رو شروع کردم. چیزی که برای من کمککننده بود این بود که اشتهام کمتر شد و پایبند موندن به رژیم راحتتر شد. البته در کنارش سعی کردم پیادهروی و کنترل تغذیه رو هم داشته باشم. فکر میکنم برای هر کسی نتیجه میتونه متفاوت باشه.
من چاق نبودم کمی نسبت به قدم وزنم بیشتر شد ،روزی یک ساعت پیاده روی کردم، رژیم سالم خوری هم انجام دادم یعنی هر نوع هله هوله و شکر و چربی ناسالم رو حذف کردم ۷ کیلو وزنم کم شد الان دیگه میخوام ثابت بمونم
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
خواهرزاده همسرم یه آمپول هایی می زد برای لاغریواقعا وحشتناک لاغر شده
بله جاری منم با امپول لاغری شدن اما حتما عوارض داره
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!