2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 47 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم به سلامتي عاقبت بخير بشيد😍 دعا كن ما هم بتونيم بريم يه روزي

حتما دختر قشنگم 

آینده درخشانه 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
شما که قبلا فقط ۶۰تومن داشتی چجور آنتالیا خریدی

۶۰ خودم داشتم 

بله 

تو کیش هم زندگی می‌کنم 

حسابدار هم هستم 

همسرم هم دندانپزشک هست 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
اصلا فکر اینکه چه شغلی داشته باشی رو نکردی ؟ یا نمیخوای جواب بدی ؟ 

من نبودم رو صفحه ببینید ما تهران خونه رو اجاره میدیم و مبلغ اجاره میاد به حسابی که اونجا قراره باز شه به علاوه حقوق ۱۰ تومان ماهی بعلاوه یه سود بانکی و خودم کلی دستگاه و مواد و اموزش برا کاشت ناخن دیدم 

چه جوری بعد چند سال تو ترکیه موندن میشه اقامت اون کشورها را گرفت؟ 

اینکه اشتباهه 

ولی با داشتن پاسپورت ترکیه کمی کارها راحت‌تر میشه 

فقط همین 

وگرنه با زندگی تو ترکیه به کسی اقامت اروپا نمیدن 

من نبودم رو صفحه ببینید ما تهران خونه رو اجاره میدیم و مبلغ اجاره میاد به حسابی که اونجا قراره باز ش ...

عالیه 

کار ناخن و غیره اونجا عالیه 

زن هاش هم علاقه دارن 

ببین من دقیقا هفته قبل لاک ژل برام پاک کرد و لاک ساده زد 

۱۸۰ لیر شد 

واسه سرمایه گذاری خریدی یا میخوایین مهاجرت کنین

دوقلوهام رو میفرستم درس بخونن 

ولی من میرم و میام کلا 

چون واقعا عاشق کیش هستم 

شما با ویزای توریستی میری سه ماه میتونی اونجا بمونی ، حساب بانکی نمیتونی داشته باشی چون اقامت نداری ، کار به کسی که اقامت نداره نمیدن مگه غیر قانونی کار کنی که اونم دستمزد درست نمیدن . راههایی که میگی متاسفانه منطقی نیست ، درسته کار تو کشورهای دیگه بیشتره اما برای سیتیزن کشور خودشون نه برای مهاجر غیرقانونی . بخاطر همین یه سری اونجا ملک میخرن که بتونن اقامت بگیرن . 

تابستونا گرمای کیش اذیتت نمیکنه؟ 

چرا واقعا خیلی گرمه 

ولی دیگه ۱۰ سال هست عادت کردم 

شما با ویزای توریستی میری سه ماه میتونی اونجا بمونی ، حساب بانکی نمیتونی داشته باشی چون اقامت نداری ...

ببین وقتی خونه اجاره کنه ویزا یه ساله میگیره 

بتونه دنبال کار بگرده و کارفرما بخواد بعد میشه دوباره اجازه کار گرفت 

خیلی سخته ولی دیگه چی بگم