2777
2789
عنوان

دادگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 46 پست
ولی دادگاه این چیزها حالیش نیست خواهر جان. واسه جی شکایت کرده؟

باب گفت من از دوست پسرم پول گرفتم دادم به فلان کسی ...انگار مثل یک راز بود ..میومدن خانه ام احترام گذاشتم رفتن حرف درآوردن بچه خواهرش ۱۲سالشه میام خونه ما میگفت من با اون بچه ام تا این حد حرف درمی‌آورد ...من اعصابم خورد شد رازش جای جاریم گفتم ..جاریم هم به اون رساند چون شوهرم ضمانت پدرش نکرد بهانه داشتن رفتن شکایت ومحیط کارشوهرم هم براش زدن ..این هم خواهر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ماده ۱۷۸قانون آیین دادرسی کیفری موارد عذر موجه برای حاضر نشدند گفته تو نت بزن بخون اگر معذرت موجه با ...

گلم الان چون ثنا هست در صورتی ک نتونی حاضر بشی باید لایحه بفرستی

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
گلم الان چون ثنا هست در صورتی ک نتونی حاضر بشی باید لایحه بفرستی

ثنا رو بیخیال برای ی نفر چندین رای واحضاریه اومده بااینکه تو ثنا ثبت نام کرده اصلا نتونسته بااین سیستم بگیره،همیشه میزنه هیچ ابلاغیه ای ندارید

ثنا رو بیخیال برای ی نفر چندین رای واحضاریه اومده بااینکه تو ثنا ثبت نام کرده اصلا نتونسته بااین سیس ...

شاید شمارش عوض شده

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
ثنا رو بیخیال برای ی نفر چندین رای واحضاریه اومده بااینکه تو ثنا ثبت نام کرده اصلا نتونسته بااین سیس ...

مگه میشه ...من ثنا قبل اینکه اخطار بیاد درخونه درست کرده ام 

شمارم همون شماره ...ولی پرونده فرستادن شهرستان اگه جلسه دادگاه نرم ...چی میشه من محکوم میشم ؟

باید برید ولی امکان نداره ثنا داشته باشید و پیام نیاد برسی کنید حتما

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز