2777
2789
عنوان

دادگاه

449 بازدید | 46 پست

خانم ها یکی بیاد جواب بده ۴بار اخطار اومده در خونه ولی چون نبودیم تحویل نگرفتیم علان پرونده فرستادن شهرستان ...آیا حکم جلب میدن بیاد درخونه ..اگه کسی می‌دونه بگه 

@دیبدمینی  

تاپیک های این خانوم رو مطالعه کن 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

نه چون نبودید حکم جلب نمیاد اما بهتره برید خودتون رو معرفی کنید

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربط نداره سامانه ثنا هست از طریق اون اطلاع رسانی میکنن دیگه حتی اگه برکه شکایت نامه دستتون نرسیده با ...

ثنا دارم ولی شماره ملی نداشتن ...اخطار ۴باردرخونه اومده صاحب خونه تحویل نگرفته گفته باید خودشخص باشه 

من بعید میدونم چون اخطاریه باید به دست طرف برسه .(صد درصد مطمن نیستم)

ثنا دارم ولی شماره ملی منونداشتن ولی اخطار باید به دست شخص برسه ولی من تحویل نگرفتم اخطار را

ثنا دارم ولی شماره ملی منونداشتن ولی اخطار باید به دست شخص برسه ولی من تحویل نگرفتم اخطار را

ببخشید یادم رفت بگم الان دیگه اخطارها الکترونیکی شده از طریق سامانه ثنا..ماهم چنتا کار دادگاهی داشتیم واسمون اخطار میمود تو سامانه.قبلشم پیامک میاد رو گوشیت

همسرم نمیزاره میگه دادگاهواسه زن نیست اون هم خواهرشه شکایت کرده از دست من

شوهر شما احیانا از زمان قجر نیومده؟ دادگاه رو گذاشتن واسه حل مشکل زن و مرد نداره. بهش بگو اگه با حکم جلب بیان منو با دستبند میبرن اون موقع است که بتید بزنی تو سر خودت

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
شوهر شما احیانا از زمان قجر نیومده؟ دادگاه رو گذاشتن واسه حل مشکل زن و مرد نداره. بهش بگو اگه با حکم ...

چون تمام روستا اون خانواده را میشناسه اون دختر برای همه حرف در میاره از اول زندگی مشگل داشت با من خیلی حسودتشریف داره برای همین شوهرم میگه اطلا دادگاه نرو بزا پوزش به زمین بخوره 

چون تمام روستا اون خانواده را میشناسه اون دختر برای همه حرف در میاره از اول زندگی مشگل داشت با من خی ...

ولی دادگاه این چیزها حالیش نیست خواهر جان. واسه جی شکایت کرده؟

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز