2777
2789
عنوان

دادگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 46 پست
برو دنبالش پیگیری کن

میگن شلاق زندان داره حرفی که نزدم برای چی برم ...خودش یک راز جای من گفت ..دیدم هرجا رسیده آبرو من برده من هم رازش جای جاری دیوسم گفتم 

میگن شلاق زندان داره حرفی که نزدم برای چی برم ...خودش یک راز جای من گفت ..دیدم هرجا رسیده آبرو من بر ...

نه خواهرشوهر آدم خوبی هست نه جاری ‌..من از هر دو شانس ندارم ...سه تا جاریم از ما سه تا فقط من رفت و آمد داشتم با خانواده شوهر اون دوتا 15ساله قهرن نمیرن تحویل نمیگیره احترام گذاشتم اومدن خونه ام .. بهترین تدارکات می‌گرفتم آخرش تو پاچه ما کرد ..راست میگن قدیمی ها هرچی بی احترامی کنی عزیز میشی ...اون هم بخاطر اینکه شوهرم ضمانت پدرش نکرد خواهراش از چشم من دیدن که زنت نمیزاره شوهرم خودش از خانوادش برگشته بخاطر بی احترامی ها بی ادبیهاشون ...برای همین هم محیط کارشوهرم زنگ زدن بدوبیرا گفتن هم شکایت کردن از من حالا بیا خوبی کن ...ماهانه 800بهشون میدادشوهرم ولی دوتا پسرهای دیگشون درخونه را نمیداد اونها را ...جواب خوبی ما را این طور دادن..خواهرشوهرام فقط تو روستا اسم درآوردن همه از این ها میترسن میگن بی آبرویی ...میگه از زن سلیته دورکعت نماز دوره ...بچه خواهرش 12ساله محبت از خانواده ندیدن که ..وقتی میامد اینجا به من می‌گفت زن دایی جان من هم میگفت جان اینها فکر کردن چه خبره رفتن حرف درست کردن برام که من با اون بچه ام تا چه اندازه فکر میکنی دیوانه میشی ..من هم در جواب پیام بهشون گفتم اگه بچه خواهر ببخشید بی ادبی مینویسم فلان چیز داشت میامد خاله هاش میکرد ...اگه بد گفتم بگو بده ...قاضی نمی‌فهمه اون چی گفته که من همچین پیام را دادم ....درس خوندن تو مملکت ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خواهرشوهر آدم خوبی هست نه جاری ‌..من از هر دو شانس ندارم ...سه تا جاریم از ما سه تا فقط من رفت و ...

ای خواهر دلم پر از اول زندگی دخالت داشت خواهرشوهرام من زن 3شوهرم هستم ..اون زندگی های قبلش هم همین خواهرش خراب کردن ...شوهرم از من 3تا بچه داره برای همین اونها میسوزن میخان فقط زندگیم خراب کنن فکر داداششون نیستن ....

افترا:اگر شما به کسی چیزی رو نسبت بدی که طبق قانون جرم باشه ونتونی آنرا ثابت کنی جرم افترا اتفاق افت ...

من تهمت نزدم مثلاً جای من گفته بود من از دوست پسرم مبلغی پول گرفتم ...خودش جای من گفت مثل یک راز بود من هم به جاریم گفتم برای همین رفته شکایت

اینم بدون که هیچ جرمی با شهادت یک زن ثابت نمیشه

فقط جاریم شاهدتی داده ...اون هم به قاضی گفته بخاطر اینکه جلب نشم اومدم ولی شاهدتی نمی‌دم حتما اون چیزی گفته که این هم گفته ..میگه قاضی گفت شاهدتی نمیدی امضاه  بزن برو ...چی می‌دونم...پرسیدم گفتن باید 4تازن یا2تا مرد شاهد باشه 

باید برید ولی امکان نداره ثنا داشته باشید و پیام نیاد برسی کنید حتما

سلام یک سوال شخصی دارم خدمتتون میشه عرض کنم  ؟.واینکه پسرخاله ام یک کارت عابربانک  پیدا می‌کنه با کارت پایان خدمت ولی رمز روش نبود .وشانسی همون تاریخ تولد میزنه پول برمیداره دویست هزارتومان و۳میلیون دیگه هم کارت به کارت می‌کنه برای خودش بعد دوروز جلو حساب پسرخاله ام از طریق پلیس فتا ودادگاه بسته میشه وشکاکی پیدا شده شکایت کرده علان شاکی باید رضایت ب ه تا پسرخاله ام از زندان آزاد بشه ...و علان ۳میلیون تو حساب پسرخاله ام هست شاکی هم گفته باید ۴میلیون بدی رضایت بدم ...وعلان ما کجا دنبال پرونده باشیم حسابش باز کنه پول را برداریم بدیم به طرف و۱میلیون هم خاله ام از جیبش بزاره ..این اتفاق امروز افتاده میشه راهنمای کنید اون پسر خاله ام هم ۱۸سالشه گناه داره جوان تو زندان

سلام یک سوال شخصی دارم خدمتتون میشه عرض کنم  ؟.واینکه پسرخاله ام یک کارت عابربانک  پیدا می ...

سلام چه خطایی کرده ...براش سو سابقه میشه و تا رضایت نگیره  حساب باز نمیشه

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
سلام چه خطایی کرده ...براش سو سابقه میشه و تا رضایت نگیره  حساب باز نمیشه

نمیشه مادرش بره دنبال کارش از دادگاه نامه بگیره حساب را باز کنه .شاکی هم میگه پول بده بعد رضایت میدم

نمیشه مادرش بره دنبال کارش از دادگاه نامه بگیره حساب را باز کنه .شاکی هم میگه پول بده بعد رضایت میدم

باز نمیکنن مگر پارتی داشته باشه

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤