2777
2789
عنوان

خرید جهاز

| مشاهده متن کامل بحث + 3882 بازدید | 321 پست
برقی ۴ تیکه خریدم یکیش غذاسازه چندکارس و اون توستر و  اتوبخار وجاروبرقی سرویس تابه و قابلمه هر ...

تو سرویس چینی قوری چای نیست ،ی قوری برا شیر هست دراز بی استفاده ،فنجان هم نیست 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
عزیزم سرویس قاشق بنظرم نقره ای بردار ،طلایی سیاه میشه مغازه دار ب من و بقیه می‌گفت ،همیشه هم مد هست ...

من سرویس چاقو گرفتم با سرویس ابزار ک شامل رنده درب باز کن ،چای صاف کن از اینا بود 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخاری ،اجاق گاز زمینی ،پیک نیک ،فلاکس چای ،کلمن آب ،زیر انداز حصیری اینام از مد نمیره

عزیزم سرویس قاشق بنظرم نقره ای بردار ،طلایی سیاه میشه مغازه دار ب من و بقیه می‌گفت ،همیشه هم مد هست ...

عزیزم ممنون از راهنماییت 

یادم رفت بگم وسایل پلاسکو هم میخوام بخرم سرویس لیمون چیزایی مثل ابکش و جانونی وچیزای دیگه هم داره بجز سرویس حبوبات و بانکه ولی نگاه کردم دیدم همشون زیادن یا پلاسکو مثلا من ابکش استیل دوس دارم یا یچیزایی واقعا نمیخوام جاگیرن چنتاازشون هست ولی ظرفای فریزری چند تیکه رنده همزن دستی اینارو حتما میخرم تخته ی گوشت شُت وسایلی که داشتنش از مد بودنش مهم تره همشو سعی میکنم بخرم ولی یه سوالم دارم من همجور سرویس قاشق چنگالی دیدم من روطرحش خوشم اومد مثلا یه مدل ۶ نفره قاشق و چنگال باهم ۱۳۰ تومن یکی ۷۵تومن یکی ۲۰۰ تومن قیمتا خیلی ازهم فاصله داشتن حالا همون قیمتا بنظرتون بخاطر طرحش هست یا استیل بودنو نبودن؟چون طبق گفته ی شما میخوام اهن ربا با خودم ببرم

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
تو سرویس چینی قوری چای نیست ،ی قوری برا شیر هست دراز بی استفاده ،فنجان هم نیست

سرویس چینی زرین داره عزیزم ۱۰۹ پارچه قیمتش از ۲وخورده شروع میشه به بالا‌‌‌...اره دیدم یه سری ولی بستگی به نوع سرویسم داره من شاید مربع برندارم راستش مربع خوشم نمیاد رو بشقاب ولی برای لیمون سرویس مربع برمیدارم چون شنیدم دوامش بیشتر از دایرس چون دایره سرش میره تو ظرف مربع سرش بیرون از ظرف میمونه

عزیزم ممنون از راهنماییت  یادم رفت بگم وسایل پلاسکو هم میخوام بخرم سرویس لیمون چیزایی مثل ابکش ...

ب جنس خوب و بد بستگی داره قیمت ها من از دستی ۵۵تومن تا ۱۸۰تومن پیدا کردم ،من سرویس چمدانی گرفتم ۳۰نفره آهنربا نمیگیره،بعد اومدم دو دست قاشق دم دستی گرفتم آهنربا میگیره ولی شفاف هست ،سرپیس پلاستیک ب من گفتن اصلا نخر جون هر سال ی رنگی مد هست ،گفت میتونی آبکش استیل ،رخت آویز استیل ،رخت آویز داخل کمد ،رخت آویز پشت درب ،شیشه مربا و ترشی اینا رو بخری ،وسایل حمام و دستشویی و آبکش گفتن نگیر

سرویس چینی زرین داره عزیزم ۱۰۹ پارچه قیمتش از ۲وخورده شروع میشه به بالا‌‌‌...اره دیدم یه سری ولی بست ...

از من ۸۷پارچه بود نداشت ،من آرکوپال گرد گرفتم،چینی مربع 

ب جنس خوب و بد بستگی داره قیمت ها من از دستی ۵۵تومن تا ۱۸۰تومن پیدا کردم ،من سرویس چمدانی گرفتم ۳۰نف ...

من قیمتای قاشق چنگالو از پیج لوازم خونگی دیدم چمدونیا از۲ تا۴ بودن یه سریش قاشق چنگال ۶ نفره توهمین رنج قیمتی که گفتم البته بیشترم هست ولی اینا توجهمو جلب کرد حالا نمیدونم به جز طرحش به قیمتش توجه کنم یا اهن ربا نگیر بودنش

ب جنس خوب و بد بستگی داره قیمت ها من از دستی ۵۵تومن تا ۱۸۰تومن پیدا کردم ،من سرویس چمدانی گرفتم ۳۰نف ...

الان مجرد هستی ؟ببین چقدر میتونی هزینه کنی هر بار ،ی فروشگاه آشنا مطمئن انتخاب کن باش صحبت کن قسطی بخر ،اولویت بندی هم بکن بعد هر مارکی گفت بزن نت نظر سنجی بخون قیمت ببین 

من قیمتای قاشق چنگالو از پیج لوازم خونگی دیدم چمدونیا از۲ تا۴ بودن یه سریش قاشق چنگال ۶ نفره توهمین ...

ببین جنس مهم هست شما قاشق چنگال درجه یک و شیک و نگیر برا مهمون بخر ،قیمت مناسب برا خودت بخر ،مثلا من اون ک دم دست آهنربا گرفت ولی جنس خوب بود سیاه نمیشه لک نمیزنه طرحش هم خوشگل تر از اون قاشق مهمونام هست 

[QUOTE=159837249]چینی ارکوپال جفتشو باید گرفت؟مثلا اگه یه ۱۲ نفره چینی کامل بخرم ویه ۶ نفره ۲۵ پارچه کمه؟[/QUOTE آره ،ببین سمت ما بیشتر آرکوپال استفاده میکنن خب من ۳۶نفره خریدم ،چینی برا مهمون کم میارن ک جمعیت کم سنگین هست ۱۲نفره گرفتم بعضی ها هم ۶نفره میگیرن،تا شما چجوری باشید ی جا چینی ب رسمیت میشناسن ی جا آرکوپال ،تعداد هم بستگی داره ب خانواده و رفت و آمد 

من قیمتای قاشق چنگالو از پیج لوازم خونگی دیدم چمدونیا از۲ تا۴ بودن یه سریش قاشق چنگال ۶ نفره توهمین ...

۶نفره ۲_۴میلیون خیلی گرونه

الان مجرد هستی ؟ببین چقدر میتونی هزینه کنی هر بار ،ی فروشگاه آشنا مطمئن انتخاب کن باش صحبت کن قسطی ب ...

اره مجردم من همه ی اینایی که خریدم یا درحال خریدنشم واقعا نمیدونم برای چندسال دیگه میخوام بخرم فقط بخاطر اینکه گرونیه دارم زودتر میخرم زمانیم که این درگیر همین ۳ ۴ تیکه بودم سرویس لیمون و mgsیه مبلغی روش کشیده شددرعرض ۱۰ روز بالا رفت وقتی من توفکر مارک و رنگ و ویژگی های برقیام بودم...قسطی راستش دوس ندارم بیشتر اینترنتی میخرم میتونم همه ی اینارو کم کم بخرم همین چیزا که گفتم تا قبل عید بخرم ولی میگم بعضی چیزا هستن واقعا ازمد میرن برای اونا هیچ چاره نیس ولی باز ارزونشو مجبورم بردارم که اگه ازمد برن غصه نخورم چون بازار مدام مدلای جدید موجود میکنن

چیزایی که میخرم همیشه از یجا نیستن راستش چون هرمغازه ای واقعا یکی دوتیکه قیمت مناسب میدن همچیشون یه قیمت نیست

ببین جنس مهم هست شما قاشق چنگال درجه یک و شیک و نگیر برا مهمون بخر ،قیمت مناسب برا خودت بخر ،مثلا من ...

میگم اگه همونارو که واس مهمونن ۱۲ نفره بخرم بده؟به تعداد ظرفای سرویسم میخوام بخرم و تمام چیزایی که تو چمدونن استفاده میشن؟مامان خودم سرویس چاقو و قاشق چنگالشو چمدونی خریده بود ولی من ندیدم همشو استفاده کنه بنظرم قاشق چنگال کفگیر ملاقه و قاشق خورشت خوری بجای ملاقه یا جفتشون اینا همه باشن قاشق شربت و چای برای مهمون درجه ی دوم و غیر واجب