2777
2789
عنوان

خرید جهاز

| مشاهده متن کامل بحث + 3882 بازدید | 321 پست

من خونمو چیدم ان شاالله بعد از ماه صفر میرم خونه ی خودم🌷بنظرم مبلمان آینه کنسول ناهارخوری سرویس خواب و یخچال و لباسشویی و وسایل برقی توی اشپزخونه با فرش تو چشم هست!من خداروشکر جهیزیم خوب هست و بنطر خودم کامل و کم و کسری ندارم و از خیلی وسایل برقی فاکتور گرفتم فقط جاروبرقی اتو مایکروویو سرخ کن و پلوپز ۴ کاره و ابمیوه گیری مخلوط کن خریدم با یخچال و لباسشویی شلوغی رو دوست ندارم

قهوه بنوشید☕موسیقی گوش دهید 🎶و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید🌈شاید زندگی همین باشد💫
اره مجردم من همه ی اینایی که خریدم یا درحال خریدنشم واقعا نمیدونم برای چندسال دیگه میخوام بخرم فقط ب ...

خب منم مجردم شاید دو ماه دیگه عقد کنم یا نکنم ،بنظرم خرید اینترنتی نکن ،از مغازه بخر ،ک موقع ازدواج فاکتور ب روز بگیری ،مثلا امسال ی جارو برقی میخری ۴تونپ دو سال دیگه ۸تومن خب فاکتور ب روز میگیری ،قسطی هم بهت فشار نمیاد زور با تو میشه سود با تو هست اگر بهت بدن تا تو قسط پرداخت کنی کلی اومد رو جنس ،جنس خوب از الان بخر ،نگو ارزون بخرم ک از مد افتاد ناراحت نشم نمیشه ی وسیله دوبار دوبار خرید یا اون لحظه خواه ناخواه مد مهم مشه 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=159837249]چینی ارکوپال جفتشو باید گرفت؟مثلا اگه یه ۱۲ نفره چینی کامل بخرم ویه ۶ نفره ۲۵ پارچه ...

راستش من درباره همین زیاد مطمئن نیسم چجوری میبرن میارن سمت ما ولی بیشتر چینی  دیدم بعدش ارکوپال

ولی نمیدونم ارکوپال بهتره یا چینی نمیخوام ظرفا زیاد نازک باشن بشکنه 

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
من خونمو چیدم ان شاالله بعد از ماه صفر میرم خونه ی خودم🌷بنظرم مبلمان آینه کنسول ناهارخوری سرویس خوا ...

مبارکت باشه ب خوشی استفاده کنی ،قهوه خوری خریدی ؟بخرم بنظرت 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
راستش من درباره همین زیاد مطمئن نیسم چجوری میبرن میارن سمت ما ولی بیشتر چینی  دیدم بعدش ارکوپال ...

ما آرکوپال چون سبک تر و ارزان تر هست گرچه اونم الان دستی ۵۰۰ب بالا ،از مادر ،خپاهر ،زن داداش ،عرپس های فامیل بپرس نگو برا خودت میخوای بگو برا دوستم 

عزیزم ۱۲ یا۱۸ نفره این قیمتن ولی من فعلا ۶میخوام بعدا ۱۲ مطابق ظرفام

یا خدا چ خبر شده من ۳۰نفره ۲۳۵۰گرفتم

مبارکت باشه ب خوشی استفاده کنی ،قهوه خوری خریدی ؟بخرم بنظرت

اینو بگم‌من از زمان مجردی چون شاغل بودم شروع به خرید کردم و قیمتا عالی بود شماهم شروع کنین ان شاالله🌷ممنون عزیزم🌷قهوه ساز خریده بودم چرخ گوشتم خریده بودم پس دادم متاسفانه اونم مارک تفال اصل😆فکر میکردم استفاده نمیشه الانم ندارم فقط اون لیست رو دارم😊

قهوه بنوشید☕موسیقی گوش دهید 🎶و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید🌈شاید زندگی همین باشد💫
اینو بگم‌من از زمان مجردی چون شاغل بودم شروع به خرید کردم و قیمتا عالی بود شماهم شروع کنین ان شاالله ...

مبارک عزیزم

خب منم مجردم شاید دو ماه دیگه عقد کنم یا نکنم ،بنظرم خرید اینترنتی نکن ،از مغازه بخر ،ک موقع ازدواج ...

اینترنتی توستر و اتو و غذاسازمو گرفتم ولی جاروبرقیم فاکتورش خودم میتونم تاریخ بزنم بقیه نه ازخریدم ناراضی نیستم فعلا بجز پلوپزو چرخ گوشت برقی کوچیک نمیخرم دیگه میرم سمت این سرویس چدن و وبانکه و‌...

ببین من واس همین انقد با شک و تردید میرم جلو چون معلوم نیست یکسال دیگه ده سال دیگه کی ازدواج کنم و بزرگامم سرهمین فعلا نمیخرم چون هیچی معلوم نیس یچیزایی دارم دلخواه میخرم فقط واس دست خالی نبودن ولی خب سر برقیام یکم تحقیق کردم و تست کردم روشن کردم دیدم خوبن 

اینترنتی توستر و اتو و غذاسازمو گرفتم ولی جاروبرقیم فاکتورش خودم میتونم تاریخ بزنم بقیه نه ازخریدم ن ...

موفق باشی انشالله ب زودی ی بخت خوب قسمتت بسه ب زودی بهترین وسایل بخری 

ما آرکوپال چون سبک تر و ارزان تر هست گرچه اونم الان دستی ۵۰۰ب بالا ،از مادر ،خپاهر ،زن داداش ،عرپس ه ...

میپرسم عزیزم اخه کسایی که بیشتر باهم جوریم تو فامیل هرکدوم اولویت ها و جمعیت خانواده شوهرش فرق داره مثلا یکی خودمونی ترن خانوادگی یکی رو دروایسی دارن نمیدونم ازکدوم بیشتر الگوبگیرم توخرید ظرف

یا خدا چ خبر شده من ۳۰نفره ۲۳۵۰گرفتم

میگم که هم قیمتا نجومین هم از بیشتر سرویسایی که میبینم حس میکنم خودم همشو استفاده نمیکنم البته شاید برای یکی اندازه یا کمم باشه ولی من اول خودمو استفادمو میبینم بعدمیرم جلو

میپرسم عزیزم اخه کسایی که بیشتر باهم جوریم تو فامیل هرکدوم اولویت ها و جمعیت خانواده شوهرش فرق داره ...

پس صبر کن تا ازدواج کنی الگو خانواده شوهر قرار بده چون با اونا بیشتر در ارتباط میشی تا فامیل خودت ،من حالا میدونم خانواده اش چطوری هستن مرحله آشنایی هستیم دیگه چهار سال باهم هستیم ۸ماه خانواده ها میدونن تا حدودی 

میگم که هم قیمتا نجومین هم از بیشتر سرویسایی که میبینم حس میکنم خودم همشو استفاده نمیکنم البته شاید ...

کار خوبی میکنی