2777
2789
عنوان

خرید جهاز

| مشاهده متن کامل بحث + 3882 بازدید | 321 پست
پس صبر کن تا ازدواج کنی الگو خانواده شوهر قرار بده چون با اونا بیشتر در ارتباط میشی تا فامیل خودت ،م ...

مبارک باشه عزیزم انشالله هرچی که توش خیروصلاحته همون پیش بیاد شاید باورت نشه ولی من خودم حتی رو اصل ازدواج کردن و نکردنم موندم هروقت یه فکری میکنم😄

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار خوبی میکنی

تکیا که خودشون معلومن چیا دارن ولی سرویسا اول میخونم چی هستن چی دارن بعد میبینم چی استفاده میشن بعد میرم میخرم راستش گاهی میشنوم میگن فلان چیز بخر ولی من هرچقد فک میکنم میبینم ماهی یبارم استفاده نمیکنم برقیا منظورمه از طرفیم یچیزایی میخرم یا انتخاب میکنم بخرم میشنوم میگن این وسیله که واجب نیس یا نخر استفاده نمیشه زیاد

میترسم اخرش یچیزایی بخرم که درنظر دیگران اضافس یا کم😞

مبارک باشه عزیزم انشالله هرچی که توش خیروصلاحته همون پیش بیاد شاید باورت نشه ولی من خودم حتی رو اصل ...

انشالله ی مورد خوب برات بیاد ک دیگه فکر نکنی ،منم با خودم همش در گیرم میشه نمیشه 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
تکیا که خودشون معلومن چیا دارن ولی سرویسا اول میخونم چی هستن چی دارن بعد میبینم چی استفاده میشن بعد ...

هر چی تو خونه پدری استفاده کنی خونه خودت هم استفاده میکنی کار ب حرف کسی هم نداشته باش الان یسری بخر وقتی ازدواج کردی هم با خانواده اش رفت و آمد کنی دستت میاد ک چی لازم بخری 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
انشالله ی مورد خوب برات بیاد ک دیگه فکر نکنی ،منم با خودم همش در گیرم میشه نمیشه 

مرسی قربونت برم خوشبخت بشی😍❤

راستش من بیشتر برام شاغل شدنم مهمه الان که دیگه چیزی تا فارغ التحصیلی ندارم ازدواج اون اولویت دومه عزیزم ولی هرچی خدابخواد😄

هر چی تو خونه پدری استفاده کنی خونه خودت هم استفاده میکنی کار ب حرف کسی هم نداشته باش الان یسری بخر ...

آره درکل استفاده ها باهم متفاوتن حتی خیلی وسایل برقیم مامانم شاید اینهمه سال دوسه بار استفاده کرد ولی دیدم مثلا خالم همونو مدام استفاده میکنه یه لیست برای خودم نوشتم طبق همون تقریبا خرید میکنم بعضی چیزاهم بهش فکر میکنم ببینم اگه ماهی دوبار استفاده میکنم بخرم چون اصلا نمیخوام دورمو شلوغ کنم یا چیزی بدون استفاده بمونه از چیز دیگه بزنم براش خرج نکنم

جزئیات میمونه بعدا ولی کلیات حتما میخرم