2777
2789
عنوان

خرید جهاز

| مشاهده متن کامل بحث + 3882 بازدید | 321 پست

ببین من ک خودم جهیزیه نخریدم ولی ففط چیزایی بخر ک کاربرد داره بخاطر حرف کسی هم وسیله نخر هرچی ساده تر باشه شیک تره مثلا این چینیا مثل چک ک میزارن تو ویترین بیخوده پول واسه چینی تزئینی نده بجا اون وسایلی ک ادم بزاره گوشه خونه خاک بخوره گل طبیعی بخره خیلی بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر اگه انلاین شدی جواب بده بنظرت سرویس پلاسکوی لیمون یا سرویس فلزی مشابه یونیک خودت ۳۰وچندپارچه بهتره که پاسماوریم داشته باشه ازخودش یا یه سرویس کوچیک جای شکر و حبوبات اینا به اضافه ی پاسماوری سرامیک یا چینی؟

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
استارتر اگه انلاین شدی جواب بده بنظرت سرویس پلاسکوی لیمون یا سرویس فلزی مشابه یونیک خودت ۳۰وچندپارچه ...

من ی مدل خریدم مث این تقریبا

ی مدل هم مثل این برا شکلات و.. ک بزارم کنار سماور

اینم برا قند و نخود لوبیا ،زباله برنج ،عدس لپه ،لوبیا قرمز ۸پارچه

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

جا ادویه اینجوری میخرم جا پودر فلفل زیره ک کم استفاده میشه 

از این مدل هم برا نعنا خشک اسپند ،جو پرک ،و...،اون سرویس یونیک تیکه های کوچیکه هست ب درد نمیخوره ۸تکه بهتره میتونی هم همه رو دونه ای لیمون بخری ولی خب سرویس اورانوس قشنگن تو جهاز دوستم هم این کارو کرده بود

جا ادویه اینجوری میخرم جا پودر فلفل زیره ک کم استفاده میشه  از این مدل هم برا نعنا خش ...

من تصمیم دارم ۲۲پارچه یا۳۷پارچه لیمون بخرم فعلا که امروز قیمت گرفتم گرون شده😐ولی فعلا همینو تصمیم دارم اون پاسماوریو نمیدونم بخرم یا نه سرامیکی ازمد ممکنه بره ولی لیمون نه

من تصمیم دارم ۲۲پارچه یا۳۷پارچه لیمون بخرم فعلا که امروز قیمت گرفتم گرون شده😐ولی فعلا همینو تصمیم د ...

بنظرم لیمون برا جهاز خوب نیست انگار پلاستیک گذاشتی کنار سماور ،خیلی کار آمد و خوب هست پارسال خواهرم گرفت ولی برا عروس ن بنظرم همون چینی بخر یا ی چی آنتیک 

بنظرم لیمون برا جهاز خوب نیست انگار پلاستیک گذاشتی کنار سماور ،خیلی کار آمد و خوب هست پارسال خواهرم ...

آخه من سماور دوس ندارم و نمیخرم

من میخواستم برای حبوبات و ادویه جات  بخرم ظرف برنج وسطل اشغالم داره درکل چیز خوبی بود اون پاسماوریشم رو کابینت بزارم ولی خب مدلای چینی که اگه بخرم الان نمیخرم هربار یه طرحی میاد تاازدواج کنم ازمد میرن

آخه من سماور دوس ندارم و نمیخرم من میخواستم برای حبوبات و ادویه جات  بخرم ظرف برنج وسطل اشغالم ...

آها هر جور صلاح خودت عزیزم ،منم با ترس جهاز میخرم 

آها هر جور صلاح خودت عزیزم ،منم با ترس جهاز میخرم 

من ظرفارو خدایی میترسم مخصوصا پاسماوری و سرویس چینی و ارکوپال چون هرروز یچیزی میاد قشنگتر از چیزی که درنظرداری

راستی عزیزم بنظرت اینو اگه بخرم از مد میرن

سرویس این

من ظرفارو خدایی میترسم مخصوصا پاسماوری و سرویس چینی و ارکوپال چون هرروز یچیزی میاد قشنگتر از چیزی که ...

آره احتمال داره ،ببین قاشق چنگال بخر ،پتو بخر،قابلمه چدن بخر ،سرپیس چاقو،برقی ها ،ملافحه،سفره 

بعد ی چیزی پذیرایی شامپاینی نخر ،مدلش شفاف باشه ک میوه ،اجیل میریزی بدرخشه خوش رنگ باشه اینا کدر هستن تنوع رنگ میوه پیدا نیست 

آره احتمال داره ،ببین قاشق چنگال بخر ،پتو بخر،قابلمه چدن بخر ،سرپیس چاقو،برقی ها ،ملافحه،سفره  

برقی ۴ تیکه خریدم یکیش غذاسازه چندکارس و اون توستر و  اتوبخار وجاروبرقی

سرویس تابه و قابلمه هرکدوم جدا دم دستیشو خریدم

قابلمه چدن مونده سرویس لیمون و پلوپز دیجیتالی که۱۲منوی پخت داره چرخ گوشتم میخوام که یه سالاد سازم براش بخرم پارس خزر

سرویس قابلمه ی چند میخوام تومارکش موندم ولی یاmgsیا ارزونتر درکل سه قابلمه و ۲ تابه و ۱ تابه دوطرفه چدن میخوام

از یه سری خرجا مجبورم بزنم یا عقب بندازم ولی یه سرویس چینی۶نفره حتما میخرم شایدم یه سرویس بلور یکم ارزون قیمت که اگه ازمد رفت عزا نگیرم اگه چندسال بعد خیلیم گرون شد دست خالی نباشم 

تزئینات و بوفه اصلا توفکرش نیستم چون باتوجه به متراژ خونه و فضاش بهتره بخرم

تیکه بزرگا هم با داماد مگراینکه عروسی سرویس طلاش و خونش اماده باشه خودم میخرم تیکه بزرگا

فرشم خیلی مثل ظرفا متنوعن روزبه روز طرحای جدید میان

برای سرویس چاقو و سرویس رنده و همزن دستی اینام یه سرویس هست نمیدونم بخرم یانه بجاش چیز بهتر بخرم چون چندوقت پیش تو فکرش بودم الان دیدم یونیک اصل ۸۰۰ تا ۱ تومنه اگرم اصل نباشن مارک دیگه ای که تا ۷۰۰ ۸۰۰ باشه سراغ ندارم که از خوبیش مطمئن باشم تنوع زیاده

سرویس قاشق چنگال باچمدونم نمیخرم ۱ دست ۶ نفره یا ۱۲نفره میخرم چون اینم طرحش برام مهمه دراینده با سرویس بزرگ چینیم ست باشه کلا روظرف نمیدونم بخرم یا نه ولی چیزای ۶ نفره و ساده حتما قصد خرید دارم

کتری دارم قوری یاتوسرویس چینیم هس یا یکی میخرم

چایساز و گوشتکوب برقی و ساندویچ ساز و همزن برقیم میزارم بعد همه ی خریدام بخرم چون غذاسازم خودش مخلوط کن اینارو داره

نمیدونم دارم درست میرم یا اشتباه فقط میخوام یه بخشی جمع وجور کنم که احتمال میدم مهمن

برقی ۴ تیکه خریدم یکیش غذاسازه چندکارس و اون توستر و  اتوبخار وجاروبرقی سرویس تابه و قابلمه هر ...

عزیزم سرویس قاشق بنظرم نقره ای بردار ،طلایی سیاه میشه مغازه دار ب من و بقیه می‌گفت ،همیشه هم مد هست ،سرپیس قاشق سلیقه ای از مد نمیکنه مثلا صد مدل قاشق هست خو هر کی ی جور دوست داره فقط سم مدل ک نیست ،وسایل استیل و قاشق ک میخوای ببری آهنربا ببر نگیر باشه اصل ،سرویس آبکش لگن هم بخر اونم از مد نمیره ،ظروف هم میتونی بخری نقره ای باشه طرحش ک همیشه مد هست ،قابلمه روحی اگر میخرید اونم از مد نمیره،در کل بخری خوبه سود میکنی