سلام من دارم جهاز میخرم ،لطفا از تجربیاتون بگید بهم ،چی خریدین ک خیلی تو چشم بود چی بیاستفاده بود ،چی کاربرد داشت و...لطفا شرکت کنید تا ب من و بقیه کمک بشه هر چی میدونید بگید
من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی
جاادویه بامبو خوب نیس زود خراب میشه. جا ادویه یا شیشه ای یام سرویس لیمون پلاستیکی
من ی مدل دیدم شیشه درب پلاستیک برا ادویه ،برا سبزی خشک و...هم لیمون میگیرم،برا برنج و حبوبات ۸پارچه یونیک گرفتم سه ماه پیش یک میلیون
من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی
مبارکه منم ی سرویس پلاسکو گرفتم یه سرویس فلزی یه سرویسم شیشه ای
این همه ما سرویس میخریم ،بعد همش داماد ی سرویس میخاد بخره آخه این انصاف عایا
از ما سخت تره باید ست کنیم باید هی تو ذهن خونه بچینیم ،از داماد مشخص و ثابت هست
من هر چی میبینم یادداشت میکنم یادم نره بعد ب اولویت میخرم
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹
اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی