برقی ۴ تیکه خریدم یکیش غذاسازه چندکارس و اون توستر و اتوبخار وجاروبرقی
سرویس تابه و قابلمه هرکدوم جدا دم دستیشو خریدم
قابلمه چدن مونده سرویس لیمون و پلوپز دیجیتالی که۱۲منوی پخت داره چرخ گوشتم میخوام که یه سالاد سازم براش بخرم پارس خزر
سرویس قابلمه ی چند میخوام تومارکش موندم ولی یاmgsیا ارزونتر درکل سه قابلمه و ۲ تابه و ۱ تابه دوطرفه چدن میخوام
از یه سری خرجا مجبورم بزنم یا عقب بندازم ولی یه سرویس چینی۶نفره حتما میخرم شایدم یه سرویس بلور یکم ارزون قیمت که اگه ازمد رفت عزا نگیرم اگه چندسال بعد خیلیم گرون شد دست خالی نباشم
تزئینات و بوفه اصلا توفکرش نیستم چون باتوجه به متراژ خونه و فضاش بهتره بخرم
تیکه بزرگا هم با داماد مگراینکه عروسی سرویس طلاش و خونش اماده باشه خودم میخرم تیکه بزرگا
فرشم خیلی مثل ظرفا متنوعن روزبه روز طرحای جدید میان
برای سرویس چاقو و سرویس رنده و همزن دستی اینام یه سرویس هست نمیدونم بخرم یانه بجاش چیز بهتر بخرم چون چندوقت پیش تو فکرش بودم الان دیدم یونیک اصل ۸۰۰ تا ۱ تومنه اگرم اصل نباشن مارک دیگه ای که تا ۷۰۰ ۸۰۰ باشه سراغ ندارم که از خوبیش مطمئن باشم تنوع زیاده
سرویس قاشق چنگال باچمدونم نمیخرم ۱ دست ۶ نفره یا ۱۲نفره میخرم چون اینم طرحش برام مهمه دراینده با سرویس بزرگ چینیم ست باشه کلا روظرف نمیدونم بخرم یا نه ولی چیزای ۶ نفره و ساده حتما قصد خرید دارم
کتری دارم قوری یاتوسرویس چینیم هس یا یکی میخرم
چایساز و گوشتکوب برقی و ساندویچ ساز و همزن برقیم میزارم بعد همه ی خریدام بخرم چون غذاسازم خودش مخلوط کن اینارو داره
نمیدونم دارم درست میرم یا اشتباه فقط میخوام یه بخشی جمع وجور کنم که احتمال میدم مهمن