سلام دوستان من۴ماه هست نامزدم کردم شرایطش این بود ک بعد از ازدواج ادامه تحصیل ندم سرکارنرم فقط با خودش و خونوادش و خونوادم برم بیرون در ارتباط باشم با دوستام نرم اینستا هم میگ من دوست ندارم زن اینستا داشته باشه حس میکنن بعد ازدواج محدودم میکنه از ای قضیه ناراحتم نیاز به راهنماییتون دارم ممنون
این بد دلی نیس عزیزم دوس داشتنه مردی ک زنشو دوس نداشته باشه دوس داره همه خوشگلیشو اندامشو ببینن محدو ...
ممکنه اینستا ش فقط برای دوستان نزدیک و خانواده باشه
به علاوه فقط اینستا نیست ایشون میگه حق ادامه تحصیل و کار و بیرون رفتن با دوستان شون، حتی داشتن دوست هم ندارن
این آدم بد دل و شکاک، و غیر نرماله
پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو میکشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه
کسی اسمی از بیرون رفتن با همه نیاورده بعدش اگه نداشتن حق تحصیل نداشتن حق شاغل بودن،ارتباط نداش ...
کسیم اسمی از تحصیل نکردن نیاورد.اخه چرا تو گیر دادی به تحصیل و شاغل و بیرون رفتن من دباره تحصیل نظری ندادم من جواب اونو گفتم ک راحت نگه جداشو من اینستا بیرون رفتن و گفتم ک اره محدودیت نیس مگه گفته تو خونه زندونی شو تا مجردی اره خیلی با دوستت صمیمی بدون اون نمیشه وقتی ازدواج کردی دیگه همون دوست وقت نمیشه باشی درضمن وقتی میگی کسیم از بیرون رفتن با همه رو نگفته یعنی خوندی ک گفته با خانواده میری پس شکاکی نیس تو خونه زندونیش نکرده ک عادی نباشه
خداایی فاز کسایی که میگن از دوست داشتن چیه؟ مرد اگر زنشو دوست داشته باشه میگه عشقم درس بخون خودم میبرم خودمم میارمت حالا مثلا یا چمیدونم با دوستای خوب رفت و امد کن نکه کلا محدودش کنه
البته اسی من نمیگم جدا شو و... من میگم شناخت پیدا کن شاید دور ورش دوستاشو دیده چشمش ترسیده . شاید واقعا شکاک و... نیست .
در تاریخ ۹۹/۹/۹ یه معجزه بزرگ تو زندگیم رخ داد . خدایا شکرت 😍😘