2777
2789
عنوان

بددلی همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 79 پست

نمیشه ی نسخه رو برای همه پیچید نامزد منم اولا اینجوری بود دیگه کم کم بهم اعتماد کرد و البته خودمم کوتاه نیومد اینجوری کم کم از همه حرفاش برگشت 

خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر اعصاب فولادی داری باهاش بمون 😐 این از الان موضع خودشو تعیین کرده بعدها تغییر نمیکنه و همین محدودیتها بشدت عذابت میده 

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏
این بد دلی نیس عزیزم دوس داشتنه مردی ک زنشو دوس نداشته باشه دوس داره همه خوشگلیشو اندامشو ببینن محدو ...

ممکنه اینستا ش فقط برای دوستان نزدیک و خانواده باشه

به علاوه فقط اینستا نیست ایشون میگه حق ادامه تحصیل و کار و بیرون رفتن با دوستان شون، حتی داشتن دوست هم ندارن

این آدم بد دل و شکاک، و غیر نرماله

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   
این بد دلی نیس عزیزم دوس داشتنه مردی ک زنشو دوس نداشته باشه دوس داره همه خوشگلیشو اندامشو ببینن محدو ...

ببخشید ولی نظراتتون بسیار در حد مادر بزرگم یعنی هر کی گذاشت بری سر کار تحصیل زنش دوست نداره؟؟؟

کسی اسمی از بیرون رفتن با همه نیاورده بعدش اگه نداشتن حق تحصیل نداشتن حق شاغل بودن،ارتباط نداش ...

کسیم اسمی از تحصیل نکردن نیاورد.اخه چرا تو گیر دادی به تحصیل و شاغل و بیرون رفتن من دباره تحصیل نظری ندادم من جواب اونو گفتم ک راحت نگه جداشو من اینستا بیرون رفتن و گفتم ک اره محدودیت نیس مگه گفته تو خونه زندونی شو تا مجردی اره خیلی با دوستت صمیمی بدون اون نمیشه وقتی ازدواج کردی دیگه همون دوست وقت نمیشه باشی  درضمن وقتی میگی  کسیم از بیرون رفتن با همه رو نگفته یعنی خوندی ک گفته با خانواده میری پس شکاکی نیس تو خونه زندونیش نکرده ک عادی نباشه

خداایی فاز کسایی که میگن از دوست داشتن چیه؟ مرد اگر زنشو دوست داشته باشه میگه عشقم درس بخون خودم میبرم خودمم میارمت حالا مثلا یا چمیدونم با دوستای خوب رفت و امد کن نکه کلا محدودش کنه 

البته اسی من نمیگم جدا شو و... من میگم شناخت پیدا کن شاید دور ورش دوستاشو دیده چشمش ترسیده . شاید واقعا شکاک و... نیست . 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ یه معجزه بزرگ تو زندگیم رخ داد  . خدایا شکرت 😍😘
کسیم اسمی از تحصیل نکردن نیاورد.اخه چرا تو گیر دادی به تحصیل و شاغل و بیرون رفتن من دباره تحصیل نظری ...

😐😐😐عشقم اینا در قرن ۲۱ محدودیته . میدونم چی میگی ولی همه مثل شما اینو از عشق و دوست داشتن نمیدونن. 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ یه معجزه بزرگ تو زندگیم رخ داد  . خدایا شکرت 😍😘