2777
2789
عنوان

بددلی همسرم

1050 بازدید | 79 پست

سلام دوستان من۴ماه هست نامزدم کردم شرایطش این بود ک بعد از ازدواج ادامه تحصیل ندم سرکارنرم فقط با خودش و خونوادش و خونوادم برم بیرون در ارتباط باشم با دوستام نرم اینستا هم میگ من دوست ندارم زن اینستا داشته باشه حس میکنن بعد ازدواج محدودم میکنه از ای قضیه ناراحتم نیاز به راهنماییتون دارم ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظر من اینه ک کسیو نمیشه تغییر داد چون با همون فکر تربیت و بزرگ شده.... 

مگر این ک عمرت و بزاری کل کل کنی بحث کنی سرتو خالی کنی همش درگیری باشه تا بلکه عوض شه... 

ک من فکر میکنم هیچی ارزش اینو نداره آدم عمرشو بزاره و زندگی و ب کام خودش تلخ کنه.. انشاالله درست ترین تصمیم رو بگیری دوستم

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 
جدابشی خیلی بهتره بعدامطمئن باش بدترمیشه بامرد بددل نمیشه زندگی کرد

چرا همه رو میگی شاید با ی نظر تو اون نظرش کلا با نامزدش عوض شد اصلا هم پشیمون نمیشی منم همسرم یه اخلاقاییش مثل نامزدته ولی ن پشیمون شدم نه چیزی خیلیم دوسش دارم

چرا همه رو میگی شاید با ی نظر تو اون نظرش کلا با نامزدش عوض شد اصلا هم پشیمون نمیشی منم همسرم یه اخل ...

اگررفت توزندگی وبدترشدچی مردبددل هیچ وقت عوض نمیشه انتظارازهمچین مردی پرتغال پوست بکنی انتظارداشته باشی توش موزباشه

اگررفت توزندگی وبدترشدچی مردبددل هیچ وقت عوض نمیشه انتظارازهمچین مردی پرتغال پوست بکنی انتظارداشته ب ...

این بد دلی نیس عزیزم دوس داشتنه مردی ک زنشو دوس نداشته باشه دوس داره همه خوشگلیشو اندامشو ببینن محدودیت نمیشه ولی به قول شمام بشه اسمش محدودیت مرد عاشق زنش باشه نمیزاره مرد غریبه ببینه کیف کنه اینستا جز اونا هیچی نیس

اگررفت توزندگی وبدترشدچی مردبددل هیچ وقت عوض نمیشه انتظارازهمچین مردی پرتغال پوست بکنی انتظارداشته ب ...

نامزدیم مال همین چیزاس دید یه حرفی میزنه ولی خوش اونجوری نیس جدا میشه نه اینکه کلا جدا شو مطمن باش پشیمون میشی تو این زمونه همچین مردی از همه مرد روشنفکر بهتره

نامزدیم مال همین چیزاس دید یه حرفی میزنه ولی خوش اونجوری نیس جدا میشه نه اینکه کلا جدا شو مطمن باش پ ...

شایدشماازاینکه محدودبشیدخوشحالیدولی محدودیت واسه بعضی ازخانوم هاقابل تحمل نیست به روحیه استاربستگی داره اگرادمی هستش که استقلال وازادی طلب هستش باهمچین مردی ادامه دادن اشتباه محضه 

این بد دلی نیس عزیزم دوس داشتنه مردی ک زنشو دوس نداشته باشه دوس داره همه خوشگلیشو اندامشو ببینن محدو ...

همچین مردهایی رودیدم که واسه زنشون محدودیت میزارندولی خودشون هرکاری دوست دارندمیکنند پس بحث عاشق بودن ودوست داستن نیست بحث بددل بودنه