سلام دوستان من۴ماه هست نامزدم کردم شرایطش این بود ک بعد از ازدواج ادامه تحصیل ندم سرکارنرم فقط با خودش و خونوادش و خونوادم برم بیرون در ارتباط باشم با دوستام نرم اینستا هم میگ من دوست ندارم زن اینستا داشته باشه حس میکنن بعد ازدواج محدودم میکنه از ای قضیه ناراحتم نیاز به راهنماییتون دارم ممنون
شایدشماازاینکه محدودبشیدخوشحالیدولی محدودیت واسه بعضی ازخانوم هاقابل تحمل نیست به روحیه استاربستگی د ...
نمیفهمم شما لایک کردن چیه مخالفتت چیه اون مونده به اخلاق ادما اونم حتما اخلاق خودشو میدونه میتونه کنار بیاد یا نه درضمن محدودیت نیس شمام حتما خیلی خوشحال میشید ک همسری باشه با همه بزاره بری بیرون همه جام باشه تو اینستام ازاد باشی مطمن باش اونجور مرد هم عین تو میشه با همه میگرده تو اینستام چشش دنبال این و اونو نمیفهمم مرد میره اینستا چرا ؟؟چون همه زنا عکس گذاشتن نگا کنه اونجور زندگیم تو مطمن باش از هم میپاشه
دوست داشتن واقعا چی معنی کردن که اجازه تحصیل،شاغل بودن با دوستات ارتباط نداشته باشی، بیرون تنها نری،اجازه اینا نباشه میگین از دوست داشتتنه؟ همسرت شکاکه نیاز به مشاوره داره که مشخص شه شکاکیش قابل درمان هست یا خیر
[QUOTE=159082497]اولاادب داشته باش من باهرکسی بیرون نمیرم دوماشمااینقدرتوسری خورشدی که این اخلاق روا ...
از کلمه روشن فکر فقط یچی شنیدین ها از کی تا حالا داشتن پیش پا افتاده ترین حق که حق تحصیل و شاغل بودن و بیرون رفتن و.. که پیش پا افتاده ترین و عادی ترین حق هرادمی هست شده روشنفکری؟
از کلمه روشن فکر فقط یچی شنیدین ها از کی تا حالا داشتن پیش پا افتاده ترین حق که حق تحصیل و شاغل بودن ...
چه ربطی داشت تو کلا پستارو خوندی😑 من بحثم اون بود ک یه جوری گف جدا شو مطمن باش پشیمون میشی انگار زندگی کرده با همچین کسی حتما میدونه پشیمون میشه من روشنفکری ک میگفتم توضیح دادم
چه ربطی داشت تو کلا پستارو خوندی😑 من بحثم اون بود ک یه جوری گف جدا شو مطمن باش پشیمون میشی انگار زن ...
بله زندگی با ادم شکاک پیشمانی داره اگه شکایش درمان نشه. ربطش به پست اولتون که این رفتارهای شکاکی و نرمال نبودن از دوست داشتن میدونین و میگین از دوست داشتنه شما همسرت این رفتارو داره و شما مشکلی ندارین راضی هستین بخودتون مربوطه، ولی لطفا این شکاکی عادی نشون ندین و توجیه دوست داشتن نکنین.
ربطش به پست اولتون که این رفتارهای شکاکی و نرمال نبودن از دوست داشتن میدونین و میگین از دوست داشتنه ...
هه نرمال نبودن وقتی دوس نداره زنش با همه بیرون باشه نرمال بودن درضمن من نگفتم همسرم رفتارشو داره گفتم بعضی رفتاراش که اونم اره از دوس داشتنه چون دوس نداره کسی ک عاشقشه همه چشمش بهش باشه شما چی دیدی ک بفهمی همین اخلاقش از صدتا اون اخلاقیی ک شما دوس داری بهتره من خیلیارو دیدم که کلا اخلاقشه دوس داره زنشو یه جوری ببره بیرون ک همه نگاش کنه همه ببینن زنش چه اندامی داره خانوم همون اقا ارزوش یه بار همسرش بگه با فلان نرو بیرون اونجا نرو تو اینستا نباش پس شمام مردم و مریض نکن ک مشاوره لازمه عادی نیس
هه نرمال نبودن وقتی دوس نداره زنش با همه بیرون باشه نرمال بودن درضمن من نگفتم همسرم رفتارشو داره گفت ...
کسی اسمی از بیرون رفتن با همه نیاورده بعدش اگه نداشتن حق تحصیل نداشتن حق شاغل بودن،ارتباط نداشتن با دوست، نداشتن حق تنها بیرون رفتن، که استارتر بهش اشاره کرده از نظر شما اینا عادیه و نشونه دوست داشتن هست پس دیگه حرفی باقی نمیمونه.
منم میگم لطفا باعث بانی زندگی کسی نباشین شکاکه عادی نیس جدا شو همون رفتارارو خیلیا ارزوشونه
من اونقدرام وقتی ندارم ک بشینم این و اینو قانع کنم ک اون مردی ک میگین دوس دارین باشه مرد زندگی نیس پس ن تو حرف من و میفهمی و کسایی ک من زندگیشو دیدم دیدی نه تو منو قانع میکنی ک اون عادی نیس دوس داشتن نیس دوس داشتن یعنی همه جوره ازادی پس خدانگهدار