2777
2789
عنوان

بددلی همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 79 پست
جالبه ک اینهمه آدم باهات مخالفن و باز هم خودتو صاحب نظر میدونی خدایی تحصیلاتت چقدره؟ 

بازم میگم شما خیلی زندگیارو ندیدین خدایی پس خودتو تحصیل کرده ندون این همه ادم مثل تو درس پستارو نخونده واسه همین

من ۶ساله ازدواج کردم و۲وخورده ای هم توعقدبودم وشوهرمم بددل نیست خداروشکروبهم دیگه اعتمادداریم وهرروز ...

چه بهتر خوشبخت شی مگه من گفتم خوشبخت نشی دزضمن کسیم نگف همسر من بددله شماها نتونستین بخونین ک من چیو گفتم محدودیت یا بد دلی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جالبه ک اینهمه آدم باهات مخالفن و باز هم خودتو صاحب نظر میدونی خدایی تحصیلاتت چقدره؟ 

این همه ادم هنوز خیلیارو ندیدن بفهمن من چی میگم کسیم صاحب نظر نبود شما تحصیلاتت چقدره ک فک میکنی زندگی تو عادیه بقیه ک بعضی چیزارو دوس نداره نمیکنه عادی نیس شکاکه این همه ادمم به خودش ربط داره مخالفن یا موافق دوس دارن یا نه من میگم درباره مردم قضاوت نکنین عزیزم اون زمون گذشته الان فرق کرده دلیل نمیشه نامزد یکیو مشاوره لازم بدونین

خیلیا بالا گفته بودن اینا یعنی شکاک یعنی عادی نیس مشاوره لازم داره درسته من درباره تحصیل و بقیه نظر ...

بله،،،،منم همسرم تا حدودی محدود میکنه تازه عوضش کلی عشق هم بهم میده یعنی عوضش لب تر کنم هر چقدر پول بخوام تو حسابم ،خونه و زندگی بنامم،تازه رفت و آمد با دوستانم و افراد خانوادت کلا بیرون رفتن کاملا آزادم حرف زدن با پسرهای فامیل آزادم جون بددل نیست مذهبی ولی با این حال عقیده دارم همسر کنترل گر خوب نیست و نظرم با شما یکی نیست ،،چون از نزدیک تا.حدودی لمسش کردم

والابعضی هافکرمیکنندچون شوهرامون ازادگذاشتنمون حتما خراب هستیم ویاایتکه شوهرمون غیرت نداره ودوستمون ...

طرز تفکرشون همینه نمیشه بیشتر از این توقع داشت ، بخدا خانواده همسر من خیلی راحتن والا اگه من میخواستم با آزادی ک همسرم داده میتونستم مثل اونا باشم ولی همیشه حجابمو کامل رعایت کردم

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏