2777
2789
عنوان

بددلی همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 79 پست
مگه شما زندگیشو دیدی ک حالا سعی داری همه رو قانع کنی استارتر از بچه ها راهنمایی خواست هرکسم بنا ب تج ...

مگه من گفتم باید رندگی کنه قبولش کنه من گفتم راحت نگین جدا شو اینستا نرفتن و با دوستا بیرون نرفتن محدودیت نیس پس راحت نگین جدا شو

والله مردم.ک.خل شدن شایدم بعضی ها زندانبان نیاز ن

خل نشدن بعضی مردا اینقدر بی غیرت شدن که نمیفهمم زن ناموس خودشونه شماها زندانی کردن و خیلی دیدین منم زیادی ازاد گذاشتنارو دیدم پس درباره بقیه نظر نده زندان بان نیاز دارن یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما حتما شاهد بودی ک یکی حقش ضایع شده عایا؟؟؟ ولی من شاهد بودم خیلیا همچین مردی و ارزوشونه ک زنشو نز ...

ببخشید چند سال تونه؟

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   
کسیم اسمی از تحصیل نکردن نیاورد.اخه چرا تو گیر دادی به تحصیل و شاغل و بیرون رفتن من دباره تحصیل نظری ...

تنها بیرون نرو شاید از نظر شما محدودیت نباشه من نمیدونم شما محدودیت تو چی میبینی که تنها بیرون نرو از نظرتون محدودیت نیست و یجور صحبت میکنی انگار خیلی لطف کرده مردی اگه بزاره خانمش با خانواده اش بره بیرون

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...
من همسر خودم با کار و تحصیل مخالف بود ولی همیشه منو راضی نگه داشته ولی بازم من دهنیشغ بهش میگم سنتی ...

من واقعا این خانومو درک نمیکنم چون همسرم همه جوره منو آزاد گذاشته تو پوشش ، بیرون رفتن ، فضای مجازی و.... چون کامل بهم اعتماد داره میدونه ک خط قرمزها رو حواسم بهش هست .خیلی هم دوستم داره بخدا ، کلا معنی دوست داشتن واسه بعضیا بد تعریف شده

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏
ببین شما هنوز تو گذشته موندی الان دیگه فرق کرده همه چی طرز فکرتو ب روز کن یکم مرد مالک زن نیست   ...

عزیزم تو اون طرز فکرو ک میگی بروز بودنه من از اونم بروز ترشو میبینم میگم کسی نگف مالک زنه زن خودش شعور نداره چرا نمیفهمین من چیزی و ک میگم محدودیت نیس و توضیح دادم اینستا بیرون رفتن محدودیت نیس پس نمیدونی لطفا نظر نده 

من واقعا این خانومو درک نمیکنم چون همسرم همه جوره منو آزاد گذاشته تو پوشش ، بیرون رفتن ، فضای مجازی ...

منم واقعا توی بیرون رفتن و فضای مجازی باز م ولی پوشش اونم چون مذهبی نه بددل و کار کردن بخاطر اینک دوست داره همش کنارش باشم

عزیزم تو اون طرز فکرو ک میگی بروز بودنه من از اونم بروز ترشو میبینم میگم کسی نگف مالک زنه زن خودش شع ...

جالبه ک اینهمه آدم باهات مخالفن و باز هم خودتو صاحب نظر میدونی خدایی تحصیلاتت چقدره؟ 

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏
شما زندگی خوتو خوب و روشنفکری بدون منم اون اخلاق از دوس داشتم بدونم میفهمی خوشبختی اخرش کیه چن سال د ...

من ۶ساله ازدواج کردم و۲وخورده ای هم توعقدبودم وشوهرمم بددل نیست خداروشکروبهم دیگه اعتمادداریم وهرروزعاشق ترازدیروزمیشیم نیازی نیست ۴روزدیگه بهم ثابت بشه

مردی اگ زنش دوست داشته باش میدونه ونیاز ی دوست و رفیق داره نیاز ی فضای اجتماعی مگر فکر.کنه اگر رفت ت ...

خیلیا بالا گفته بودن اینا یعنی شکاک یعنی عادی نیس مشاوره لازم داره درسته من درباره تحصیل و بقیه نظر نداده بودم من فقط اینستا رو گفتم ولی خب بحرحال. یعنی الان تو نظر اونارو داری ک ببخشید همسرت عادی نیس شکاکه مشاوره لازمه

از سر کنجکاوی می پرسم، یعنی اگه شوهرت بهت بگه حق کار کردن و درس خوندن،باشگاه رفتن و حق داشتن دوست، و ...

چرا میخوره گفتم که من فقط چندتا اخلاقاشو گفتم من همسرم نه خودش اینستاداره  ن من میرم این یعنی محدودیت یعنی عادی نیس

من واقعا این خانومو درک نمیکنم چون همسرم همه جوره منو آزاد گذاشته تو پوشش ، بیرون رفتن ، فضای مجازی ...

والابعضی هافکرمیکنندچون شوهرامون ازادگذاشتنمون حتما خراب هستیم ویاایتکه شوهرمون غیرت نداره ودوستمون ندارندولی نمیدونندکه کاملابرعکس هستش 

اینستاهم یک شبکه اجتماعی هستش اگربلدباشی ازش چطوراستفاده کنی خیلی هم مفیدهستش چطوربعضی اقایون خودشون اینستادارندولی به خانوم هاشون اجازه نمیدنداینستاداشته باشه حتمااینم ازروعلاقه بیش ازحداقابه خانوم هستش