2777
2789
عنوان

بددلی همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 79 پست
خداایی فاز کسایی که میگن از دوست داشتن چیه؟ مرد اگر زنشو دوست داشته باشه میگه عشقم درس بخون خودم میب ...

خیلی راحت نظر میدن پشیمون میشی جدا شو مگه زندکیشو دیدین مگه حتما میشناسیشون ک راحت میگی عادی نیس جدا نشو نمیفهمم چطور راحت میگن شاید اون با ی حرف تو جدا شد بعد پشیمون شد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این بد دلی نیس عزیزم دوس داشتنه مردی ک زنشو دوس نداشته باشه دوس داره همه خوشگلیشو اندامشو ببینن محدو ...

کاملا اشتباه میکنی عزیزم بددل بددله این آقا 

منم مخالف اینستا هستم ولی میگه با کسی جز خانواده هامون حق رفت و آمد نداری این یعنی چی?

یعنی خاله و دایی و عمو  عمه تعطیل 

مثلا اگه یه روز استاتر خونه پدرش بود بعد خانواده عمو که پسر بزرگ هم داشتن اومدن اونجا شوهرش باهاش دعوا راه میندازه و تهمت میزنه 

همسر شکاک داشتن یعنی زندانی شدن زن و زندانبانش شوهرشه 

البته شاید نامزدش  هنوز منم منمای اولشه بعدش درست بشه ولی به هر حال باید مطمئن شه از سلامت روانی نامزدش

خیلی راحت نظر میدن پشیمون میشی جدا شو مگه زندکیشو دیدین مگه حتما میشناسیشون ک راحت میگی عادی نیس جدا ...

من که نگفتم جدا شو . ولی باور کن بیشتر طلاق ها به عقیده من از صبور نبودن زن و مرد نیست بلکه از انتخاب های نادرسته . چرا اگر کسی رو تشخیص دادیم اخلاقش اشتباهه رو نگه داریم؟ چقدر تو همین سایت هستن کسایی که از شوهراشون کتک میخورن ولی نه میتونن جدا شدن نه بمونن. بمونه و خیانت کنه خوبه؟ بمونه و دروغ بگه یواشکی بره بیرون خوبه؟ من اسی رو نمیگما . کلا کسی که مطمئنه همسرش شکاکه رو میگم 

بعدم اسی خودش باید تصمیم بگیره فقط یه ۴ نفر مجازی نمیتونن راهنمای خوبی باشن 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ یه معجزه بزرگ تو زندگیم رخ داد  . خدایا شکرت 😍😘
خیلی راحت نظر میدن پشیمون میشی جدا شو مگه زندکیشو دیدین مگه حتما میشناسیشون ک راحت میگی عادی نیس جدا ...

مگه شما زندگیشو دیدی ک حالا سعی داری همه رو قانع کنی استارتر از بچه ها راهنمایی خواست هرکسم بنا ب تجربش نظرشو گفت تصمیم گیرنده اصلی خودشه ، ایشون اگه هنوز عقد نکرده بهترین راه اینه ک یکم بیشتر فکر کنه

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏
کاملا اشتباه میکنی عزیزم بددل بددله این آقا  منم مخالف اینستا هستم ولی میگه با کسی جز خانواده ...

حالا همه رو گفتی به جز دایی عمو 😐🙄🙄 من منظورم دوست بود نه اونا درضمن من نگفتم زن حق نداره درس بخونه من بالا هم گفتم بعضی اخلاقشو همسرم داره محدودیت نیس اسمی از فلان اخلاقش نبردم فقط اینستا رو بردم پس اینقدر گیر ندین درس و گفته شغل و گفته حق نداره 

شما حتما شاهد بودی ک یکی حقش ضایع شده عایا؟؟؟ ولی من شاهد بودم خیلیا همچین مردی و ارزوشونه ک زنشو نز ...

ببین شما هنوز تو گذشته موندی الان دیگه فرق کرده همه چی طرز فکرتو ب روز کن یکم مرد مالک زن نیست  ک بخواد بهش بگه چیکار کنه یا نکنه زن خودش شعور داره شخصیت داره خودش میتونه خوب و بد رو تشخیص بده حتی خود خدا هم گفته زن و مرد مکمل هم هستن 

😐😐😐عشقم اینا در قرن ۲۱ محدودیته . میدونم چی میگی ولی همه مثل شما اینو از عشق و دوست داشتن نمیدونن ...

اینو یعنی اینستا بیرون رفتن من اینو گفتم پس ربطی به من نداره شما کله حرفاشو میگی .من اونایی ک میدونم از دوس داشتنه توضیح دادم خواهشن قشنگ بخونین بعد همه واسه من نظر بده

والله مردم.ک.خل شدن شایدم بعضی ها زندانبان نیاز ن

ول کن بابا یسریا خودشون سطح خودشونو همین میدونن ک برده مرد باشن و شوهراشون واسشون تصمیم بگیره اسمشم بذارن چون دوسمون داره میگه بیرون نریم و... یعنی ی طرز فکر کاملاااا فسیل

اینو یعنی اینستا بیرون رفتن من اینو گفتم پس ربطی به من نداره شما کله حرفاشو میگی .من اونایی ک میدونم ...

مردی اگ زنش دوست داشته باش میدونه ونیاز ی دوست و رفیق داره نیاز ی فضای اجتماعی مگر فکر.کنه اگر رفت تو اینسنا.کسی بهش درخواست میده اینم قبول میکن این یعنی عدم اعتماد عدم شناخت

من که نگفتم جدا شو . ولی باور کن بیشتر طلاق ها به عقیده من از صبور نبودن زن و مرد نیست بلکه از انتخا ...

نگفتم تو میگی جداشه .من نمیگم نه کلا درسته نباید جداشه بالاهم گفتم خودش بهتر میشناسه نامزدشو خودش اخلاق خودشو میشناسه میدونه کنار میاد یا نه .یه نفر گف جدا شو مطمن باش پشیمون میشی من جواب اونو دادم بحث اونجا بازشد ک بعضی اخلاقا محدودیت نیس 

ول کن بابا یسریا خودشون سطح خودشونو همین میدونن ک برده مرد باشن و شوهراشون واسشون تصمیم بگیره اسمشم ...

من همسر خودم با کار و تحصیل مخالف بود ولی همیشه منو راضی نگه داشته ولی بازم من دهنیشغ بهش میگم سنتی و آمل اونم میگ ببخشید ولی رفت و آمد با دوستان کاملا آزاد

[QUOTE=159082497]اولاادب داشته باش من باهرکسی بیرون نمیرم دوماشمااینقدرتوسری خورشدی که این اخلاق روا ...

از سر کنجکاوی می پرسم، یعنی اگه شوهرت بهت بگه حق کار کردن و درس خوندن،باشگاه رفتن و حق داشتن دوست، و حق بیرون رفتن بدون اجازه نداری،بهت بر نمیخوره؟

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه