2777
2789
عنوان

مشتری عجیب

138 بازدید | 11 پست

امروز جای خواهرم رفتم مغازه یا خانمه قد بلند قرتی با شوهرش اومد اونم قد بلند یک حالت عجیبی بامن حرف زد انگار ارباب رعیتی بود قیافشو یک طوری میکرد میگفت بگو بینم این چند یجوری که اگر نگی گردنتو همینجا میشکنم بخدا خوف داشتم 🤣بعد شلوار گفتم زنگ میزنم قیمت میپرسم یهو با همون لحن گفت نمییییییخووواددد

صلوات فرستادم دور بشه... واقعا بعضیها ترسناکن... حالا فرض کنید این خانم خواهر شوهر یا عروس باشه همه رو قورت میده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این میخواسته مرد بشه زن شده🤣

اخه زن هم اینقد داش مشتی

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

این میخواسته مرد بشه زن شده🤣اخه زن هم اینقد داش مشتی

دقیقا همینه🤣اتفاقا با خودم گفتم اینکه ظرافت زنانه نداره شوهره چطو تحمل میکنه هر چند شوهرع سیاااه و زمخت تر بود بهم میخوردن

دقیقا همینه🤣اتفاقا با خودم گفتم اینکه ظرافت زنانه نداره شوهره چطو تحمل میکنه هر چند شوهرع سیاااه و ...

🤣🤣🤣🤣🤣

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ