2777
2789
پسر من خیلی خوش رو هست غریبه هارم میبینه میره بغلشون این طبیعیه؟

آره با همسناش بازی میکنه پسر من با همه اوکی هه ولی با بچه ها نمیره بازی اصلا 

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره با همسناش بازی میکنه پسر من با همه اوکی هه ولی با بچه ها نمیره بازی اصلا 

کارای تکراری چطوریه مثلا چی انجام میدن؟

پسرم دنیامه خدایا خودت مواظبش باش
چیکار میکرد مگه میگفتن پیش فعاله

الانم ہمین طوریہ،،،یکسرہ درحال بپربپرہ،یکجااصلانمیشینہ،بیشترکاراشوایستادہ انجام میدہ،باقرص خواب میخابہ،ولی بعدادکتراگفتن اوتیسمہ

وخدایی که بشددددت کافیست❣
اون مشکل متابولیک داشته پسر منم آزمایششو فرستادن آلمان شکر خدا مشکل متابولیک نداشت

گلم تکاملش زیر ی سال چطور بود مثلا چند ماهی نشست چهار دست پا رفت چند ماهگی دندون درآورد زیر 1سال قهقه میزد دد میگفت ؟

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
الانم ہمین طوریہ،،،یکسرہ درحال بپربپرہ،یکجااصلانمیشینہ،بیشترکاراشوایستادہ انجام میدہ،باقرص خواب میخا ...

مثل پسر منه حتی موقع غذا خوردنم راه میره

گلم تکاملش زیر ی سال چطور بود مثلا چند ماهی نشست چهار دست پا رفت چند ماهگی دندون درآورد زیر 1سال قهق ...

آره همه چیش نرمال بود تا یک سال و خورده ای کم کم افت کرد 

علائمش چی بود مگه فقط کلام نداشت

نه میتونست حرف بزنه نه راه بره فقط بغل مادرش میمونه غریبه میدید جیغ میکشید اصلا با بچه ها بازی نمیکرد بدنش سست بود الانم که ۷ سالشه خوب راه نمیره یادگیریش ضعیفه خوب حرف نمیزنه دستاش یه حالتی آویزونه من که هر وقت اون بچه رو میبینم از ته دلم واسش دعا میکنم که خوب شه واسه پدر و مادر واقعا سخته

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔
کارای تکراری چطوریه مثلا چی انجام میدن؟

مثلا دو الی سه ساعت با یه پلاستیک یا نخ بازی میکنن یا چرخ ماشینو میچرخونن یا لباسشویی رو تماشا میکنن پسر من اصلا اینا رو نداره کلا پنج دقیقه با یه اسباب بازی بازی کنه

مثلا دو الی سه ساعت با یه پلاستیک یا نخ بازی میکنن یا چرخ ماشینو میچرخونن یا لباسشویی رو تماشا میکنن ...

پسرجاریم اصلایہ جابندنمیشہ مثلامیان خونہ مایکم کہ بازی کنہ میگہ بریم اینقدمیگہ کلافہ میکنہ یہ بارشب خونہ مابودن اینقدر گفت بریم بعدخوابیدصبح بہ محض بیدارشدن یادش اومد وبازگفت تاجاریم طفلی رفت خونشون دیگہ

وخدایی که بشددددت کافیست❣