2777
2789
آها.آخه من پسرم‌چهار دست و پا که میرفت رو یک زانو بود ولی راه رفتن مشکلی نداره.فقط خیلی میدوه.باهاش ...

زوده عزیزم واسه حرف زدنش این ارتباط گیریش و نگاه کردنش خوبه با بچه های دیگه بازی میکنه بچه های اتیسم نسبت به همسناشون بی تفاوتن 

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
زوده عزیزم واسه حرف زدنش این ارتباط گیریش و نگاه کردنش خوبه با بچه های دیگه بازی میکنه بچه های اتیسم ...

متاسفانه خانواده خودم خیلی دور به دور میبینه و با بچه هاشون غریبی میکنه بعد ۳روز که اونجا بودیم فقط با یکیش داشت شروع میکرد به بازی که برگشتیم.با بقیه بازی نمی کرد و غریبی میکرد و میچسبد به من و باباش.ولی خونه مادرشوهرم که اینجاس پریشب رفتیم با عمو و عمه ۴۰سالش بازی کرد.چند روز پیش نوه همسایه امون ۵سالشه اومد خونمون.فقط دنبال هم بدو میکردن.موقع بازی با اسباب بازی هر کدوم برای خودش بازی میکرد.آخه بچه های هم سن اش دیدم چند کلمه میگن.ولی بچه من فقط ب ب ب ب و د د د و با و گا گا و... اینا میگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم

اسم دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی کودک رو توی گوگل سرچ کن چند تا از ویدیو های ایشون راجع به علائم اوتیسم هست 

اول ببین

اگه شک داشتی فقط پیش ایشون ببرش چون توی ایران از نظر  تشخیص اوتیسم حرف اول رو میزنه

سلام اسی دختر دایی من اوتیسم داره اولین نشانه اش این بود که به محیط اطراف بی توجه بود علاقه ی خاصی به یه اسباب بازی داشت مثلا همیشه با یه عروسک بازی میکرد حتی اگه اتاقی پر از اسباب بازی داشت باز اول میرفت سراغ همون عروسک دیر راه رفت و دیر صحبت کرد

یه جایی خوندم چیزی که تورو نکشه قطعا قویترت میکنه چند سال گذشت تا با پوست و خونم این جمله رو درک کردم 👍
خدا حفظش کنه علائمشو میگی لطفاً از یک سالگی

سلام خواستم تجربمو بگم پسرمنم کلی ازعلائم اتیسم داشت که بعدویس های خانم موسوی فهمیدم بخاط تی وی دیدن تو بچگی اینجوری شده وبهش میگن سندروم صفحات الکترونیک .برای درمان هم قدم اول اینه کلا فضای مجازی اعم ازهرگونه صدا وتصویر روقطع کنید تی وی گوشی اهنگ کتاب اسباب بازی موزیکال اینارو رو قطع کنید .مراحل بعدی درمان هم ویس هاشونو گوش کنید تا متوجه بشید.

این شماره دستیارشونه پیام بدید ویس ها رو بگیرید رایگانن .

‎0916 050 6239 خانم فقیهی

السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
وای چقدر حرقاتون شبیه پسر منه.خیلی نگرانم.همش داره توخونه میدوه.قبلا ب ب ب و د د د و ما ما و میگفت ا ...

شما هم بخونید کامن قبلی رو

السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
شما هم بخونید کامن قبلی رو

مرسی عزیزم پسرم دیگه الان ۳سال و ۱ماهشه و ماشاا.. بهش شده بلبلی.هیچکس پس زبونش بر نمیاد.فقط هنوز یکم بدو بدو بپر بپر داره.و خودم فکر میکنم بازی های ریز کاری مث قیچی و مداد و رنگ آمیزی دوست نداره.ولی کلام و درکش از هم سن هاش هم جلوتر افتاده