2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آرہ،پسرجاریم😔

از کی فهمیدن چطوره چند سالشه علائمش چی بود

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
خدا حفظش کنه علائمشو میگی لطفاً از یک سالگی

کمبود ارتباط چشمی بی توجهی به اطراف راه افتادن روی پنجه پا عدم واکنش  به اسم بی توجهی در خود بودن به پا کردن قشقرق

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

اوتیسم چیه؟

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
پسرجاریم سه سالشه  تازه مامان بابا میگه عصبی  بابچه هابازی نمیکنه کارهای تکراری انجام میده ...

وای میشه بگی یعنی چی پای تلوزیونه پسر من 8ماهشه فقط تلویزیون میبینه خاموش باشه بهونه میگیره یکم توضیح میدی گلم چ کارهای تکراری انجام میده

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

یکی از آشناهای دورمون داره دکترا اصلا تشخیص نمیدادن این چ نوع بیماریه که بچه قدرت تکلم حرکتی نداره خیلی جاها رفتن اما تشخیص نمیدادن تا اینکه آزمایشو فرستادن آلمان متوجه شدن خیلی زمانو برای درمان از دست دادن

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔
کمبود ارتباط چشمی بی توجهی به اطراف راه افتادن روی پنجه پا عدم واکنش  به اسم بی توجهی در خود بو ...

پسر من اصلا حرف نمیزنه بردمش پیش روانشناس گفت اوتیسم نداره چون با دکتر ارتباط گرفت و براش می‌خندید و نگاش میکردم ولی خودم هنوز شک دارم

پسرم دنیامه خدایا خودت مواظبش باش
یکی از آشناهای دورمون داره دکترا اصلا تشخیص نمیدادن این چ نوع بیماریه که بچه قدرت تکلم حرکتی نداره خ ...

علائمش چی بود مگه فقط کلام نداشت

وای میشه بگی یعنی چی پای تلوزیونه پسر من 8ماهشه فقط تلویزیون میبینه خاموش باشه بهونه میگیره یکم توضی ...

اون دوسال بود شک کردن کوچیکی فقط نق زدن وگریه وعصبی بود مثلا فقط توپ بازی میکنه باتلویزیون آهنگ گوش میده یه عالمه اسباب بازی داره فقط باتوپ هست

وای میشه بگی یعنی چی پای تلوزیونه پسر من 8ماهشه فقط تلویزیون میبینه خاموش باشه بهونه میگیره یکم توضی ...

از من به تو نصیحت اصلا براش تلویزیون باز نکن حتی ۵ دقیقه . من از نوزادی گزاشتمش جلو تلویزیون الآنم تاخیر کلام داره نکن عزیزم