2777
2789
علائمش چیه عزیزم

8سالشہ،فقط بہ مامانش وابستہ اس،باکسی رابطہ برقرارنمیکنہ نہ چشمی نہ کلامی،نہ بازی،حرف نمیزنہ ،بانوک انگشتای پاش راہ میرہ،زیادپرانرژیہ ودرحال دویدن وپرشہ،فقط دوسہ تاغذادوس دارہ،یک کاری روکہ دوس دارہ اینقدروش کلیک میکنہ تابراش انجامش بدن و،،،،،،ولی اوتیسم طیفہای مختلف دارہ ازضعیف تاشدید

وخدایی که بشددددت کافیست❣
پسر من اصلا حرف نمیزنه بردمش پیش روانشناس گفت اوتیسم نداره چون با دکتر ارتباط گرفت و براش می‌خندید و ...

خب نداره دیگه خیلی از بچه هایی که تشخیص اتیسم میگیرن هم در واقع اتیسم نیستن شما برو دنبال گفتار درمانی اونم از پایان دو سال به بعد پسر من کلام داشت یک سال و نیم به بعد هی افت کرد الان یه ساله حتی یه آب ساده رو هم نگفته

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کمبود ارتباط چشمی بی توجهی به اطراف راه افتادن روی پنجه پا عدم واکنش  به اسم بی توجهی در خود بو ...

وای پسر من همش پای تلوزیونه8ماهشه میترسم نکنه اوتیسم باشه آخه از اسباب بازی زیاد خوشش نمیاد چیز های عجیب قریب دوس داره مثل کفگیر ملاقه ...البته اسباب بازی جدید باشه فقط همون روز دوستش داره اما کفگیر ملاقه پلاستیکی زیاد دوس داره

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
پسر من اصلا حرف نمیزنه بردمش پیش روانشناس گفت اوتیسم نداره چون با دکتر ارتباط گرفت و براش می‌خندید و ...

بعضی بچه ها دیر حرف میزنن پسرعموی من ۵ سالش شد تازه حرف اومد ولی سالم بود الانم یه دختر ناز داره

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔
یکی از آشناهای دورمون داره دکترا اصلا تشخیص نمیدادن این چ نوع بیماریه که بچه قدرت تکلم حرکتی نداره خ ...

اون مشکل متابولیک داشته پسر منم آزمایششو فرستادن آلمان شکر خدا مشکل متابولیک نداشت

وای پسر من همش پای تلوزیونه8ماهشه میترسم نکنه اوتیسم باشه آخه از اسباب بازی زیاد خوشش نمیاد چیز های ...

طبیعیه عزیزم بچه ت چ فکرایی میکنی

پسرم دنیامه خدایا خودت مواظبش باش
از من به تو نصیحت اصلا براش تلویزیون باز نکن حتی ۵ دقیقه . من از نوزادی گزاشتمش جلو تلویزیون الآنم ت ...

آرہ پسرجاریمم ازبچگی ہروقت میرفتم۔خونش بچش جلوی تلویزیون بودصبح تاشب،بی اندازہ میدیدالانم کہ8سالہ خیلی کم حرف میزنہ درحدچندکلمہ اونم واضح نمیگہ متاسفانہ😔

وخدایی که بشددددت کافیست❣
وای پسر من همش پای تلوزیونه8ماهشه میترسم نکنه اوتیسم باشه آخه از اسباب بازی زیاد خوشش نمیاد چیز های ...

پسر من عاشق شویندسمثل تاید و ریکا و پرسیل و ... میریم خرید میره برمیداره حسرت به دلمه خوراکی برداره یبار

از من به تو نصیحت اصلا براش تلویزیون باز نکن حتی ۵ دقیقه . من از نوزادی گزاشتمش جلو تلویزیون الآنم ت ...

آخه به کارام نمیرسم تلوزیون روشن باشه دیگه بمن محل نمیده اما خاموش باشه پدرمنو در میاره اگه از پیشش بلند شم گریه میکنه ببین اگه من خونه نباشم خواب باشه بلند بشه تلوزیون روشن باشه گریه نمیکنه اگه خاموش باشه من نباشم میترسه گریه میکنه

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

پسرم ۱۷ ماهشه عشق کفگیر ملاقه قابلمه آبکش قاشقه واسش اسباب بازی میگیرم بازی نمیکنه یا زود ازشون خسته میشع ولی وسایل آشپزخونه نه یعنی با لذت بازی میکنه😑

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔
متاسفانہ دیرفہمیدن،ہرجامیبردن دکترمیگفت بیش فعالی دارہ تااینکہ فہمیدن اوتیسمہ

چیکار میکرد مگه میگفتن پیش فعاله

پسرم ۱۷ ماهشه عشق کفگیر ملاقه قابلمه آبکش قاشقه واسش اسباب بازی میگیرم بازی نمیکنه یا زود ازشون خسته ...

پس پسر منو شما قراره اشپز بشن

پسر من عاشق شویندسمثل تاید و ریکا و پرسیل و ... میریم خرید میره برمیداره حسرت به دلمه خوراکی برداره ...

پسر من خیلی خوش رو هست غریبه هارم میبینه میره بغلشون این طبیعیه؟

پسرم دنیامه خدایا خودت مواظبش باش