پسر من اصلا حرف نمیزنه بردمش پیش روانشناس گفت اوتیسم نداره چون با دکتر ارتباط گرفت و براش میخندید و ...
خب نداره دیگه خیلی از بچه هایی که تشخیص اتیسم میگیرن هم در واقع اتیسم نیستن شما برو دنبال گفتار درمانی اونم از پایان دو سال به بعد پسر من کلام داشت یک سال و نیم به بعد هی افت کرد الان یه ساله حتی یه آب ساده رو هم نگفته
کمبود ارتباط چشمی بی توجهی به اطراف راه افتادن روی پنجه پا عدم واکنش به اسم بی توجهی در خود بو ...
وای پسر من همش پای تلوزیونه8ماهشه میترسم نکنه اوتیسم باشه آخه از اسباب بازی زیاد خوشش نمیاد چیز های عجیب قریب دوس داره مثل کفگیر ملاقه ...البته اسباب بازی جدید باشه فقط همون روز دوستش داره اما کفگیر ملاقه پلاستیکی زیاد دوس داره
خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن
از من به تو نصیحت اصلا براش تلویزیون باز نکن حتی ۵ دقیقه . من از نوزادی گزاشتمش جلو تلویزیون الآنم ت ...
آخه به کارام نمیرسم تلوزیون روشن باشه دیگه بمن محل نمیده اما خاموش باشه پدرمنو در میاره اگه از پیشش بلند شم گریه میکنه ببین اگه من خونه نباشم خواب باشه بلند بشه تلوزیون روشن باشه گریه نمیکنه اگه خاموش باشه من نباشم میترسه گریه میکنه
خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن
وای پسر من همش پای تلوزیونه8ماهشه میترسم نکنه اوتیسم باشه آخه از اسباب بازی زیاد خوشش نمیاد چیز های ...
پسرم ۱۷ ماهشه عشق کفگیر ملاقه قابلمه آبکش قاشقه واسش اسباب بازی میگیرم بازی نمیکنه یا زود ازشون خسته میشع ولی وسایل آشپزخونه نه یعنی با لذت بازی میکنه😑
متاسفانہ دیرفہمیدن،ہرجامیبردن دکترمیگفت بیش فعالی دارہ تااینکہ فہمیدن اوتیسمہ
چیکار میکرد مگه میگفتن پیش فعاله
پسرم ۱۷ ماهشه عشق کفگیر ملاقه قابلمه آبکش قاشقه واسش اسباب بازی میگیرم بازی نمیکنه یا زود ازشون خسته ...
پس پسر منو شما قراره اشپز بشن